Återbesök hos doktorn avklarat

Jag blev sjukskriven 2 veckor till och fick remiss till röntgen och en lapp med telefonnummer till sjukgymnast.

Doktorn sa att NT sjukhus har dropinröntgen till kl 16 så jag knatade dit, men jag var den 4:e patienten som kom från Lugn o Ro vårdcentral denna dag trots att dom hade fått info och påminnelse flera ggr att Drop in öppnar måndag 9 januari så jag får åka in på måndag och fixa det då. 

Jag kommer ringa sjukgymnast men jag vågar inte gå på sjukgymnastik förrän jag vet om det är skruvarna i axeln som bråkar eller vad det är. Jag vill inte förvärra mina smärtor eller riskera att förstöra nåt. 

Vet inte om ni kommer ihåg hur jag ser ut inuti axel så jag lägger upp fotot igen ( alla har ju inte facebook 🙂 )

001

När jag åkte hem med bussen så hade det börjat snöa och var svinkallt, så imorron bitti kommer nog mina rådjur tillbaks. Har inte sett dom på ett tag nu. Jag har ju käk åt dom så dom är välkomna. Som mest har vi haft 13 st i vinter, men oftast är dom 6 st

2 reaktioner på ”Återbesök hos doktorn avklarat

 1. Gunvor 5 januari, 2017 / 19:01

  Med det skrotet i axeln är det nog inte konstigt att du har ont. Det ser nästan ut som det ligger och skaver!

  Gilla

  • carislotta 5 januari, 2017 / 19:03

   Mm och det där är röntgenplåten från operationstillfället 2012

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.