Igår var jag..

..till ortopeden och fick min dom. Det blir operation 🙂

Jag var sista patienten så narkosläkare mm hade gått hem. Jag fick ett telefonnummer att ringa idag på morgonen direkt till operationsavdelningen.

Läkaren frågade om han fick ge mig en kortisonspruta för han vill kolla om det gav någon effekt . Visst sa jag. Han gav en och den satt där den skulle ( aj ) och ganska genast kunde jag lyfta armen utan besvär. Jättebra sa han, nu kan du antingen gå hem och röra på armen lite då och då och så ringer jag imorgon och frågar hur det känns eller så kan vi boka operationstid nu direkt istället sa han.

Ja inte lär ben och kalkpåväxt försvinna av en kortisonspruta sa jag så rent spontant så säger jag att jag vill boka tid. BRA sa han det var det jag ville höra, så då skriver jag en remiss.

Idag ringde jag operationsavd och hade lite frågor. Om jag absolut ville ha den kirurgen som jag träffade igår så är det säkert 1 års väntetid. Nej sa jag jag vill bara få bort skiten i axeln. OK då är det minst till april du får vänta. Ja det är OK sa jag men ställ mig på en återbudslista. Japp sa hon.

Sen blir du sjukskriven minst 6 veckor sa hon efter hon frågat om vad jag jobbade med. Minst, kanske längre.

Så ringde jag vårdcentralen för att boka tid för jag måste få nytt sjukintyg fr o m måndag. Oj sa hon, då borde du ringt för länge sen för det är omöjligt att hitta en tid på så kort varsel.

Jaha vad gör jag nu då? sa jag. Jag var ju hos ortopeden igår och fick reda på att jag måste opereras. Kan du komma imorron 9.35 frågade hon. Ja så klart sa jag. Vilken läkare blir det då. Det blir din egen sa hon. Öh….tack . Hur svårt var det?? haha. dom e så knasiga. Först låter det helt omöjligt o så får man tid dan efter. 

Så har jag åkt och hämtat mina nya glasögon. Dom e starka så jag får öva in mig med dom.

Jag är nöjd 🙂

20170202_122156-1

2 reaktioner på ”Igår var jag..

  1. Jassan 3 februari, 2017 / 14:52

    Otroligt vackra ögon du har! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.