Äckliga vintern …

…gjorde återtåg. BLÄÄ!!

Plusgrader på dagarna och minus på nätterna gör vägarna farliga. Jag hade tänkt att rådjuren skulle få klara sig själva när det blev barmark. Dom hängde här då också men jag gav dom inget på några dagar, men nu är dom tillbaks och är hungriga så det är bara fixa käk åt dom krakarna. 

Imorgon är det dags för första besöket hos sjukgymnasten . Jag har tränat på ganska ordentligt själv och det går ganska bra men nu har jag fått nya blåmärken på ovansidan av axeln så jag kanske ska lugna ner mig lite. Snygg va!! 😉 Det ska bli skönt att bli av med duschplåstren på fredag då stygnen ska bort.

Nu har jag slutat med morfinet och nöjer mig med alvedon 665 mg och antiinflammatoriskt. Jag mår väldigt illa av morfinet så det är skönt att slippa.

20170226_100226-1

Imorgon måste jag ringa min handläggare igen för Kalle kom på att deras uppgifter om att min sjukskrivning tar slut den 15 mars fast det står 9 april på mitt sjukintyg är för att då har jag varit sjukskriven i 90 dagar och då måste det utredas. ( detta borde ju handläggaren ha koll på kan jag tycka )  Om det krävs ett uppdaterat sjukintyg så får jag gå till min doktor så han får fixa det. Skönt att jag har frikort 🙂

Han får sjukskriva mig t o m 9 april igen och sen får han sjukskriva mig 75% några veckor. Cecilia måste fylla i vad jag kan göra där så länge och vi ska träffas imorgon men har nog kommit fram till att jag kan ta hand om disk och tvätt och lite pappersarbete och damma i butiken. Det kan max röra sig om 25% arbete så…Men det är vad som finns att göra utöver städningen.

En reaktion på ”Äckliga vintern …

  1. Jassan 27 februari, 2017 / 08:14

    Det är ju bra att det ordnar sig med frikort.sjukskrivningar.läkarbesök.jobb mm. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.