Sickan har varit dålig

Förrförra veckan då jag var ut till kaninerna så var Sickan supervinglig och skakig och föll omkull flera gånger. Jag blev förskräckt, men hon lever ju på övertid sen 2 år tillbaks så jag trodde att det var dags nu.

Hon var hungrig dock, men orkade inte sitta upp. Sickan är ju inte direkt tam så det är svårt att få tag i henne och jag ville inte skrämma henne så jag gjorde iordning ett bo åt henne på backen så att hon skulle kunna få mat och vatten där, för jag tror inte hon kunde ta sig upp i vare sig bohus eller restaurang. 

Jag läste på om olika symptom och sjukdomar men ingenting stämde på Sickan.

Jag gjorde iordning vattenskål med kolloidalt silver som jag bytte flera ggr per dag. Jag såg att hon drack och och hon åt bra och bajsade o kissade ( där hon bor ) . 

Hampus flyttade ner till henne och låg ofta lite på henne för att trösta. Han var märkbart orolig.

Jag tänkte att om hon blir sämre så får jag boka tid hos katthemmets veterinär ( tänkte att hon ju kanske kan komma till mig när hon ändå ska till katterna ) .

Men Sickan tog sig 😀

Hon hoppar upp och ner från bohuset och hon skuttar helt rakt på backen och är nyfiken och hungrig. Hon dricker sitt silvervatten ett bra tag till nu. Hon kan vingla till lite som vilken gammal kärring som helst haha, men mer och mer sällan. Vi fixade det jag och Sickan  ❤

 

En reaktion på ”Sickan har varit dålig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.