I måndags ..

..var jag först till min sjukgymnast på morgonen. Han hade blivit orolig då jag förra gången hade sååååååå in i h-vete ont att jag höll på att svimma och kräkas vid vissa rörelser, så han blev väldigt lättad när jag kunde berätta att jag hade varit till min doktor och fått bättre medicin som var avsvällande och antiinflammatorisk/smärtstillande istället för alvedon och morfin som han tyckte var en väldigt konstig kombination efter en axeloperation där allt sväller upp och inte får plats. 

Jag sa att nu har jag ont som sjutton men på ett helt annat och mer förväntat sätt så nu kan jag göra alla övningar och använda axeln mer i min vardag. Nu fick jag ännu fler rörelseövningar. Han sa att det kommer ta kanske 6 mån upp till ett år innan jag återfår styrka och blir smärtfri och att det är helt normalt. 

Efter det gick jag till Café hörnan och åt frukost/lunch

i väntan på att gå till Jenny för att ta bort mitt löshår och sen till hennes nya frisör Maria för färg och klipp.

Jag hann ta en skön promenad genom Norrtälje också innan det var dags.

Jag har ju känt att håret hade tovat ihop sig i hårfästet och det gick ju inte att kamma sig ordentligt, så jag ville inte ha håret längre, men att det hade tovat ihop sig så till den grad att det knappt gick att reda ut visste jag inte. Maria och Jenny slet och kämpade och det gjorde jätteont fast jag inte är håröm 😦  Maria frågade varför Jenny hade använt keratinmetoden när det finns tejp. Jo för att hon var tvungen att göra 3 modeller av båda sorter för att få sitt certifikat. Mitt hår var tydligen det enda som hade blivit så där och dom fattar ingenting. Men Maria sa att denna metod är helt förkastlig och förstör det egna håret plus att man kan få kala fläckar så den metoden förbjöd hon att ha på Jennys dagspa. Jag fick vila lite medan dom tog andra kunder emellan och så att min hårbotten skulle få vila lite.

Nåväl ,till slut fick dom bort skiten så Maria tyckte synd om mig och gjorde en inpackning och div andra helande grejer och så slingade hon i 4 nyanser

och till slut gick hon igång helt crazy och började sminka mig hahaha. Hon är fotograf också och jobbar med kändisar och oscarsgalefolk och andra galor i USA 5 ggr per år som sminkstylist o frisör så det var jättekul att lära känna henne

Jag skulle till slut bli fotograferad ( vilket jag avskyr ) men hon framhärdade och sa åt mig att stå i helt sjuka poser hahaha. Jag höll på att fnittra på mig. 

Senare fick jag ett meddelande från Jenny .  

Jennys Dagspa

Och vår kära Lotta kom på hårfix o make up idag!!

Hon är en av våra första kunder, som hängt med i alla turer! Så lite extra härligt att se henne så här, lite extra snygg, och med DEN utstrålningen! 😍😍😍

Jennys Dagspas foto.
Maria övertalade mig att jag behöver fixa mina väldigt ljusa ögonbryn. Jag var skeptisk, men ser nu på fotot att visst , det ser ju faktiskt bra ut så det får bli nästa projekt. Jenny är jätteduktig på sånt också. 
Jag satt där i 6 timmar innan jag var färdig !!!! :O Mitt eget hår hade trots allt inte tagit stryk så om jag nu bara håller mig till Maria och hennes kunskaper så kommer det bli så bra så 🙂 
Igår var jag hem till mamma igen för att lära mig knyppla en bredare spets,
men det var fel papper så mönstret blev alldeles för glest så mamma ska köpa mm-papper istället och så åker jag dit nån dag nästa vecka. Jag ska ju bara jobba 2 tim per dag 4 dar i veckan fr o m nästa vecka så då finns tid för en utflykt till Lidingö 🙂

7 reaktioner på ”I måndags ..

 1. kabajsa 6 april, 2017 / 07:51

  Åh jag vill oxå gå till Jenny, verkar ju jätte kul. Kanon fin bild på dig, inte kan man tro att Du är 60…..
  Värsta galakläderna har Du på dig oxå hehe =P
  Kan Du inte hojta till när Du ska till mamma , så kanske jag kan komma upp då oxå !?!?

  Gilla

  • carislotta 6 april, 2017 / 07:57

   Det är synd att det är så satans dyrt allt sånt där men jag löser det till hösten då jag blir tidsmiljonär för då kommer jag jobba där mot behandlingar och produkter 😉.
   Då har jag ju min pension liksom 😊
   Jag kommer nog åka till mamma på onsdag igen om det funkar för henne. Kalle skickar mm papper till henne på måndag så hon kan göra mönster.

   Gilla

   • carislotta 6 april, 2017 / 07:59

    PS. Retuschering gör underverk på foto 😉DS.

    Gilla

 2. Jassan 6 april, 2017 / 12:36

  Fy katten vad snygg du är!!!!! 😀

  Gilla

  • carislotta 6 april, 2017 / 12:43

   Tack 😊.
   Ser ju inte riktigt ut så där i verkliga livet.
   Men med smink och retuschering så…😋

   Gillad av 1 person

 3. Gunvor 7 april, 2017 / 19:53

  Jag ställer mej i hyllningskön och gratulerar till ditt ungdomliga utseende! Inte en dag över 35!

  Gilla

  • carislotta 7 april, 2017 / 21:01

   Haha tackar 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.