Igår..

..åkte jag hem till mamma efter jobbet. 

Fortsättningskurs i knyppling. Nu har jag fått lite att bita i för det är flera olika mönster på samma remsa. Jag tror att jag har fått grepp om det men det visar sig nu när inte mamma kan stå bredvid och titta eftersom jag har dynan hemma nu. Mååånga nålar är det . Det blir nog lite fel här och där, men det kallas ju för övningsspets så .

Jag trodde jag hade gjort fel så mamma skulle rätta till det, men det var inte fel 🙂

 Aprilväder har vi verkligen denna april. Det är snö, regn , hagel och solsken om vartannat. 

Regn är bra att det kommer med tanke på den kritiska grundvattennivån runt om i landet, men  jag skulle gärna vilja ha lite värme nu åtminstone.

Mamma beställde ett armband av mig 🙂

3 reaktioner på ”Igår..

 1. Gunvor 26 april, 2017 / 22:45

  Så fint det blir! Pillerjobb. Det gäller att ha tungan rätt i mun förstår jag. Jag såg häromveckan en spets som knypplats som en liten gata med små, olika mysiga hus i rad och det var monterat på en mörk kartong. Ett verkligt konstverk. Jag blev sååå avis, skulle vilja kunna 🙂

  Gilla

  • carislotta 27 april, 2017 / 06:04

   Det är knepigt . Jag hade gjort fel så jag har försökt rätta till det. Vet inte om jag lyckades för jag blev så trött på det. Tar ett nytt tag idag.
   Kommer nog aldrig bli så duktig att jag kan göra tavlor . Men man vet aldrig. Jag är ju envis så.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.