Helg igen..

Veckorna går så fruktansvärt fort att man knappt hinner med.

Jag har nu jobbat 1.40 per dag i 2 veckor. Låter fjuttigt, men jag lovar att det räcker. Idag har jag rejält ont , men jag tror jag gjorde lite för mycket sjukgymnastik igår och i morse. Jag vill ju återfå styrkan i armen NU liksom, men det går nog inte att skynda på det hela. Läkningen måste få ta den tid den behöver.

Jag tycker att detta med den extremt låga grundvattennivån i i stort sett hela landet är riktigt oroväckande. Jag tänker mig för hela tiden och följer råden jag har läst om.

Stäng av vattnet medan du borstar tänderna…stäng av duschen medan du tvålar in och schamponerar….häll upp dricksvatten i en kanna eller flaska och kyl i kylen istället för att låta det rinna till rätt temperatur. Fyll tvättmaskin och diskmaskin innan du tvättar och diskar. Skölj inte av disken innan du ställer den i maskinen…osv osv. Det finns väldigt mycket vatten att spara in på om man tänker sig för. Man spolar ca 6 liter per minut när man låter kranen rinna, och vi är rätt många männsikor så om alla tänker lite på detta så sparas MAAASSSSOR med vatten.

Det kändes lite knasigt att behöva göra ett delvattenbyte i trädgårdsdammen, men det måste ju göras. Jag delade upp det på 4 tillfällen istället för att tokspola allt på en gång.

Kika gärna in på smyckena längst upp 😉

Trevlig helg allahopa. Jag längtar till det börjar grönska runt dammen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.