Nu då…

…ska det äntligen bli lite varmare kanske??? 

Idag måste gräsmattan klippas och fönster tvättas så det blir en dag i flitens tecken. Om min arm håller för fönstertvätt förståss. Kanske får ta ett per dag.

Solen skiner och fåglarna kvittrar. Kaninerna betade färskt gräs hela långa dagen igår och dom är ute nu också och tuggar i sig :). Detta har dom nog längtat efter.

Ikväll blir det melodifestival. Få se om vi pallar att titta på det.Det är ju så långdraget. Kalle lär inte vilja det så om det är nåt annat vi kan somna till så Ok för mig 😉

På måndag ska jag till min nya frisör Maria. Vet inte om hon ska få klippa mig kort eller bara toppa. Jag tycker det är så himla skönt att bara sätta upp håret i en svans så det lutar nog åt det sista alternativet. Jennys Dagspa invigde sitt café i torsdags där dom säljer luncher o bakverk i hälsans tecken så jag tänkte passa på att prova en lunchsallad eller vad dom nu har i väntan på Maria. Jag är så glad att det går så bra för Jenny ❤

Igår gjorde jag ett par örhängen som skimrar i grönt/lila . Jag har givetvis lagt in bild i ”mina smycken ” också 🙂

20170512_163523

Å så en bild på Siri så klart. Kommer nog bli så ett tag 🙂 ❤

Siri 8 år.JPG

2 reaktioner på ”Nu då…

 1. Jassan 13 maj, 2017 / 22:46

  Så fina smycken du gör. Helt impad ju. 🙂

  Lilla Siri…..en annan vän till mig förlorade sin svarta katt i fredags…..tumörer i hela kroppen o alla organ var vätskefyllda så hon fick akut somna in…..två små svarta katter inom en vecka….snyft. 😦

  Gilla

 2. kabajsa 14 maj, 2017 / 08:27

  Helt klart ett Kajsa örhänge =D

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.