Nu så är 1 del klar …

…i alla fall. Jag fick åter ringa upp min totalt inkompetenta handläggare på FK och säga åt honom att han måste avsluta mitt ärende eftersom Akassan säger att det fortfarande står pågående på mig och så länge det gör det så tar dom inga beslut. Jag förstår inte varför jag ska hålla på som en jäkla mellanhand och ringa. Samkör systemen så flyter allt mycket smidigare. Jag har inget att dölja. 

Han svarade som vanligt Öh…men det är avslutat…

Nej det är ju inte det och nu får du fixa detta så att jag kommer vidare och jag behöver pengarna.

Öh….jag får försöka prata med en kollega….öh …jag försöker fixa detta under dagen och så ringer jag dig så fort som möjligt.

Gör det, för nu börjar jag ledsna.

Han ringde upp efter nån timme och sa att nu hade en kollega gått in manuellt och avslutat så nu skulle det vara klart.

Alltså varför sitter han på den stolen överhuvudtaget???? Inget har han klarat av under min sjukskrivning. Jag har ju fått tala om för honom vad som måste göras hela tiden. Han säger bara Tack så hemskt mycket för att du ringde varenda jäkla gång. Värdelös helt enkelt!!!

Nåväl, det gick nån timme å sen kom besked från Akassan att jag hade blivit beviljad att få ersättning

I torsdags kom ”min” fina Sofia som jag jobbade ihop med på kattcenter över på en fika. Det var mysigt att babbla några timmar med henne i blåsiga solskenet på altan. Nu jobbar hon på badhuset och stortrivs med det 🙂

Igår åkte vi och fikade hos mamma. Hon är kattvakt åt min kusins katter. Den ena fick ju somna in för ett tag sen pga allvarlig sjukdom som jag har berättat så nu är det busfröet Aston som härjar runt och klättrar i gardiner och trycker på larmknappen till hemtjänsten tidigt på morgonen så mamma har fullt upp haha. Söt är han men busig. Han är ju ingen loj Birma utan en galen Ragdoll 😀

4 reaktioner på ”Nu så är 1 del klar …

 1. Jassan 1 juli, 2017 / 10:58

  Jag tycker oxå att myndigheterna kunde samarbeta istället för att tvinga oss vara mellanhand åt dom.
  Särskilt då dessa välutbildade människor inte tycks kunna sina jobb.

  Men åh så söt han är då. Ja helvilda tycks Ragdolls vara hihi

  Gilla

 2. Gunvor 2 juli, 2017 / 19:49

  Grattis till inträdet i A-kassan! (Missade detta inlägg du gjort därav kommentaren till förra bloggsidan) Det låter som din handläggare var ny i gamet och ingen av de ‘gamla rävarna’ hunnit introducerat och lärt upp honom!

  Gilla

  • lotta 2 juli, 2017 / 20:02

   Jag har fått berätta precis allt för honom hur han ska göra och jag jobbar inte ens där eller har nån utbildning . Om han är ny borde han sitta bredvid nån som kan hjälpa honom.

   Gilla

   • lotta 2 juli, 2017 / 20:04

    Jag hävdar fortfarande att allt skulle löpa sååå mycket smidigare om dom fick samköra systemen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.