Hjälper till lite

Jag hjälper Jenny att städa lokalen 2 förmiddagar i veckan för jag får ju min akassa vare sig jag är där eller inte. Söka jobb hinner jag gott och väl ändå . Det är kul att vara där och i oktober kommer det säkert lösa sig med att jag kan jobba på timme eller så. Då är jag ju pensionär så då gör jag som jag vill. Jag trivs väldigt bra hos Jenny och städningen är väldigt lätt så min axel klarar av det bra.

Lite bilder på hur det ser ut på Jennys Dagspa. 

Först har vi Jenny själv in action då hon sätter fransar på en kund. Det är en strid ström av kunder som vill ha fransar och ögonbryn. Fullt upp

 

Det finns ett par tjejer till som håller på med fransar och fotvård mm

Jenny skulle vilja att jag startade eget och drev hälsoCafé där, men jag är inte så säker på att det är en jättehit med vinstdrivande Caféverksamhet där , för för det första så ligger det väldigt avsides och för det andra så finns det Café i varje hörna inne i centrum 5 minuter bort. Jag är inte en egenföretagsperson heller för den delen. Hade jag varit ung kanske, men nä inte nu. Jag vill vara en anställd kanske 3 dagar i veckan fr o m oktober. Caféverksamheten ligger på is för tillfället men kommer komma igång på ett eller annat sätt, så för tillfället finns det kaffe och te till väntande kunder enbart. Det är lite butik med skönhetsprodukter där inne också.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frisör Marias rum. Hon är där på måndagar, men man kan boka henne andra dagar också direkt på hennes telefon. Hon har eget företag och är sminkös och fotograf också

Så finns det lite olika behandlingsrum för massage, ansikte, naglar mm

 Fiskspa finns det också. Det tänker jag prova nån gång

 

 

 

 

 

Vi har även en klädförsäljerska som heter Katarina som säljer vackra kläder

Och en kvinna som heter Signhild som säljer underkläder och badkläder av kvalité. Hon håller till på undervåningen och där ska det göras iordning för just nu är det mest som en källarlokal. Men Signhild har ett rum innanför dörren där det finns massor med underkläder

 

 

 

 

 

 

Å här är personalkök plus att jag tror det används för olika föreläsningar mm för det är jättestort.

Ja det var en liten rundvandring på Jennys Dagspa 😉

3 reaktioner på ”Hjälper till lite

  1. Jassan 12 juli, 2017 / 17:32

    Så otroligt fint det var där! 😀

    Gilla

  2. kabajsa 13 juli, 2017 / 08:10

    Wow vilket ställe, där kan man ju lätt vara en heldag och må bra =)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.