Så var det straxt helg igen

Veckorna bara flyger förbi känns det som.

I tisdags skulle jag och min syster bjuda mamma på restaurang på hennes 93-årsdag, men Kajsa blev förkyld och även tvungen att jobba pga personalbrist så det får bli en annan dag. Jag åkte till mamma i alla fall och vi hade en mysig dag : Vädret var perfekt så vi satt en del ute på balkongen. Min kusin kom över på middag och Kalle kom som vanligt och hämtade mig så han fick mata han med. Tack för en trevlig och god dag lilla mamma ❤  Jag är fortfarande mätt haha

Nu har det äntligen kommit en rejäl rotblöta inatt och idag på fm så 22 mm regn fick vi och det är väldans bra det för svampen måste få vatten för att kunna växa. I år hoppas jag verkligen att skogen har återhämtat sig efter avverkning runtom för ett par tre år sen så det kommer trattisar igen.

Sen avverkningen har det knappt varit någon svamp i skogen. Förr var det bara gå ut några meter och sen duggade trattisarna tätt och många korgar fylldes till bredden.

Nu har jag ”bakat” lite olika sorters Rawfoodbollar som Jenny kan bjuda kunderna på till kaffet 🙂

Det är tryffel och energibollar med olika smaksättningar så som kakao,äpple,aprikos,kanel,dadel,och mycket annat. Gottigottgott 

Imorgon ska Jenny få fylla på mina fransar. Jag har lite besvär med klåda för mina ögon är överkänsliga, men jag vill testa en gång i alla fall för jag tycker att det värsta har lagt sig så jag hoppas på att jag vänjer mig.

Vet ni, imorgon är det 1 månad kvar , sen bestämmer jag själv vad jag vill göra

 

4 reaktioner på ”Så var det straxt helg igen

 1. Jassan 31 augusti, 2017 / 15:12

  Jag längtar oxå till den dagen jag får bestämma själv…bara en sån där 25 år kvar eller nåt…..

  Gilla

 2. kabajsa 1 september, 2017 / 07:33

  Så typiskt jag som typ aldrig är sjuk. Men vi får ta det en annan dag.

  Gilla

  • lotta 1 september, 2017 / 08:02

   Japp. Inget man kan råda över ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.