Lite ditten och datten

Jag skulle ha jobbat idag, men det behövdes inte så då fortsätter jag mitt arbete i hönshuset istället 🙂

Idag ska jag slipa och måla . 

Imorron ska jag ta Denniz till veterinären för en hälsokontroll. Han är inte riktigt sig lik. Han lägger sig väldigt ofta helt utslagen och jag tycker att han andas lite väl fort. Han äter bra och han dricker normalt . Han går ut men förr har han varit mer ute än inne i alla år, men nu är det tvärtom. Nånting är det och då är det bra med en koll. Katthemmets veterinär är på plats imorgon så jag börjar med att hon får undersöka så får vi se om jag behöver boka tid på klinik eller ej. Jag funderar på om alla hundra fästingar till slut har påverkat honom så pass? Det blir så otroligt mycket billigare för mig om det inte är nåt speciellt utan bara jag som är nojig, för på klinik kostar det typ en tusenlapp att bara gå innanför dörrarna. Det blir en tung promenad dit med honom Puh! Jag ska köpa en gammal vagn utifall jag behöver Silvia fler gånger.

En av mininäckrosorna visar sig att vara en normalstor så nu blir det snart trångt haha. Den får vackra stora blommor i fler rosa nyanser. Den är 15-20 cm Kortet gör den inte rättvisa, men ni ser ungefär i alla fall. Den lär ju stå alldeles för grunt. Får läsa på lite. 

Jag har inte fått någon beställning av smycken sen jag bytte till Svenska Djurambulansen, så jag tillverkar inga mer, utan vill försöka få sålt de jag har först.

På måndag är jag kallad på personalmöte på Jennys Dagspa på kvällen. Då ska vi bestämma hur jag ska jobba fr o m oktober 🙂 Men först ska jag jobba 8-11 och så ska Maria  Lindvall ( frisör/make-up artist och fotograf )få färga å fixa med mitt hår 🙂 Efter det är det några timmar kvar till mötet, så jag vet inte om jag stannar kvar i stan eller om jag åker hem en stund. Beror på hur bussarna går. Kanske bara hinner hem för att vända och gå tillbaks till busshållplatsen. Ibland, men bara ibland skulle det underlätta med en bil 😉

Nä, nu ska jag ut och jobba i hönshuset 🙂

 

 

 

 

 

 

En reaktion på ”Lite ditten och datten

  1. Jassan 7 september, 2017 / 11:24

    Åh, lilla Denniz. Hoppas det inte är något allvarligt. Håller tummarna. Så fin näckros. Synd att du inte får sålt några smycken. Ha så trevligt i ditt hönshus hihi

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.