Nu jäklar blev det höstrusk

Fy bubblan vilket väder. Jag skulle egentligen tagit bussen in till stan för att fika tillsammans med en vän, men det blev ändrade planer så jag kom av mig helt pga att det stormar och regnar. Jag har pysslat lite med julpyssel , det är det enda. Sånt här väder sitter som en käftsmäll i lederna så jag går lite i slow motion.

******************************************************************************

Jag har funderat en hel del på detta med Martin Timell och jag vet av en fd jobbarkompis att han var ett svin redan för 15 år sen, men att han har fått hålla på och chefer har mörkat pga att han dragit in pengar. 

Jag tycker att de chefer som har låtit detta pågå också ska få sparken, för det är också övergrepp att låta det fortgå fast tjejer har sagt hur det ligger till och hur dom blivit behandlade.

Jag är helt övertygad om att detta förekommer inom alla yrkeskategorier och det är skitbra att det äntligen kommer fram och att det förhoppningsvis ska ge tjejer kurrage att säga ifrån på skarpen.

Själv blev jag tagen på brösten bakifrån av en lagerkille då jag jobbade på NK på 70-talet. Han fick en fet smäll rätt i solar plexus och jag skrek : Det där gör du aldrig om!!!! Han skämdes som en hund och höll sig borta från mig efter det. Det kändes jäkligt bra kan jag säga. 

**********************************************************************************

Jag kommer  göra iordning hönshuset så att kaninerna får bo där inne i vinter nu när dom är så gamla och stela. Måste lägga in våtrumsmattan bara så är det klart. Där kan dom skutta runt i torrt strö och halm och kan röra på sig ordentligt även om det är ruskväder. Nu ligger dom bara inne i bohuset hela tiden och det är inte bra. Igår var dom ute och skuttade runt, men en sån här dag rör dom sig inte alls och då blir dom väääääldigt stela.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Nu jäklar blev det höstrusk

  1. Jassan 25 oktober, 2017 / 16:09

    Fy hundan för Martin Timell och alla som är likadana, då även chefer som håller tyst….fy!!! 😦

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.