Milt väder..

Det är 4 november och idag hade vi 8 plusgrader och mulet / vindstilla så vi tog en tur till i skogen för det är ju så synd att inte passa på att få hem så mycket trattisar som möjligt efter 2 år av ingen svamp alls i skogen. Nu finns det väldigt gott om det så tack och lov återhämtade sig skogen efter all skövling runt om.

Jag undrar vem som har varit i farten här. Kan det vara björnen eller vad kan det annars vara för djur. Stammen var typ 180 hög och det såg helt färskt ut det som var bortrivet. En bit ifrån var mossa upprivet som om han letat efter något gott att äta. Inte sönderbökat som vildsvinen gör, men rivet

Vädret var jätteskönt och vi hittade mycket trattisar även denna gång

Undrar vem som bor i denna mossbeklädda stubbe. Kan det va rumpnissarna tro 😉

 

 

 

Vi var ute i 2 timmar och sen rensade jag och förvällde 2 timmar och det blidde 3,2 liter till slut. Nu har vi en stor låda i frysen fylld med svamp. Emil och mamma ska ha en del av det för Emil har ju varit med och plockat.

2 reaktioner på ”Milt väder..

  1. Jassan 4 november, 2017 / 21:17

    Mystiska ting o varelser i din skog som inte gillar svamp då den är kvar till dig 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.