Massage

Då har jag varit och fått konstaterat att jag har muskelknutor mitt i ryggen och falsk ischias så det får bli några behandlingar för att komma tillrätta med det. 

På tisdag börjar AnnSofie på allvar att hjälpa mig. Jag fick ju en smärtsam massage igår hahaha men det var bara 25 min för att hon skulle få en bild av läget. Nästa gång blir det 50 min.

Ibland skulle som sagt körkort och bil va bra, för igår tog det mig 3 timmar att ta mig dit och hem för 25 min behandling för att bussarna går så sällan. Men en jäkligt knäpp grej upptäckte jag igår. Kl 14.30 går en buss nr 620X  och 14.34 går 2 st till  nr 620 och 621 helt plötsligt. Innan och efter är det minst en timme mellan dom.

*****

Sickan överlevde gårdagens tvångsförflyttning då hon fick panik eftersom jag blev tvungen att ta i med hårdhandskarna för att få in henne i huset då hon inte var tillräckligt nyfiken att gå in själv.  Hon kunde ha brutit ryggen igår för jag fick inget bra grepp om henne med handduken och jag var tvungen att skynda mig på innan jag tappade henne så det var lite osäkert om hon skulle leva idag då jag gick upp dit på morgonen för hon var väldigt förvirrad och verkade nästan dement igår, men idag var hon lugn och hungrig och ville ha broccoli och morot så det var skönt. Jag tror att dom tycker om sitt nya hus även om dom inte kan se ut för som sagt så kan dom nu röra på sig även vid skitväder och dom sover vääääldigt mycket nuförtiden så …

 

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Massage

  1. Jassan 15 november, 2017 / 12:25

    Kom att tänka på att ni skulle gjort ett fönster längs med golvet så kaninerna eller senare hönsen kan titta ut? hihi

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.