Förbaskade smärta..

.. i ben och rygg och nacke. Benen och vänster fot är värst idag så när jag kom hem från jobbet så fick det bli smärtisar. Imorgon ska jag ”få” min massage de lux av AnnSofie så jag hoppas att knutarna jag har i ryggen är del av orsaken till detta och att det kommer kännas oerhört mycket bättre efter det. Hoppas kan man ju i alla fall 🙂

Detta ska jag göra imorgon ( lånat från nätet)

20171122_065137.png

 

På onsdag ska äntligen IP-only montera in dosa i vårat hus också. Dom har 2 grävskopor ute men de verkar otroligt ineffektiva detta folk. Allt verkar gå i snigelfart. Dom kanske har betalt per timme 😉 Ja ja, vi får väl fiberanslutning  nästa år förhoppningsvis

Jag var och tog blodprover i morse och nu på eftermiddan kunde jag logga in på minavårdkontakter och se provsvaren. Allt ser bra ut tycker jag. Jag ska tillbaks till min doktor 11 december för att prata igenom svaren och då får jag veta mer.

 

 

 

2 reaktioner på ”Förbaskade smärta..

 1. Jassan 27 november, 2017 / 17:17

  Inte kul att ha ont.
  Bra att IP-Only äntligen gör ett steg i rätt riktning.

  Gilla

  • lotta 27 november, 2017 / 17:25

   Nä det vet ju du 😦
   Jävligt låååååångsamt steg i rätt riktning 😉

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.