Hopplöst väder ju…

Igår var det minus och lite snö som låg kvar på backen. Idag har det regnat hela jäkla dan och det är 6 plusgrader. Grått fult och äckligt BLÄÄÄ!!!

Så här svart är det när jag ska gå till bussen på morgonen så om det kunde ta och komma snö som fick ligga kvar så skulle det bli ljusare och lite mindre läskigt att gå. Jag har ju min braiga ficklampa så klart, men sen jag stötte på de där 4 älgarna den där morgonen i kolsvarta mörkret mitt på våran grusväg så tycker jag det är lite läskigt.

Maria möblerade om lite för hon ska hålla sminkkurs för 10 personer på lördag. Hon är ju inte bara frisör utan även makeupartist…ja plus en hel massa annat som hon kan.

Så har det kommit in kläder där det var café förut. Bra priser faktiskt. Å så har Signhild som säljer kvalitétsunderkläder PXC underwear å BHskola flyttat upp och in i samma butik, plus att det så klart finns hår och skönhetsprodukter att köpa.

 

Caféverksamhet blev det inget av. Det finns ju typ 10 caféer inne i själva centrum så..

Jag sålde en myntaråtta till Maria idag haha. Hon har bara sett dom på bild men det räckte 😀 Tar med den på måndag så får hon swisha direkt till katthemmet. Praktiskt !

Vädret sitter som en käftsmäll i kroppen som vanligt, men det får jag leva med. Axeln känner extra mycket av regn och fukt. Jag längtar till tisdag då AnnSofie ska köra den där maskinen kombinerat med massage igen. Har haft ett ryggskott till men jag tror att allt som händer i kroppen efter behandlingen är bidragande orsak i positiv bemärkelse. Jag hoppas det är så i alla fall.

 

 

2 reaktioner på ”Hopplöst väder ju…

  1. Jassan 7 december, 2017 / 15:38

    Vilken mysig miljö du arbetar i!! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.