Gott slut och Gott Nytt År !!

I fredags ringde jag till veterinären och frågade om inte Denniz kunde få gå ut för allt såg så torrt och fint ut och Denniz tyckte att nu fick det räcka med fängelsevistelse . Hon sa att det gick jättebra och att det egentligen bara var tratten som gjorde att han inte fick gå ut men den hade jag tagit bort redan på torsdagskvällen. Han slickade ingenting och klia sig kunde han ju göra även då tratten satt på, men han har inte gjort det nästan nånting så. Hon sa att jag ju kunde tvätta lite då han kom in igen. Denniz blev mycket glad kan jag säga 😀 Han gick ner i hagen där han älskar att vara och så ska grannen hålla koll så han inte kommer upp till dom hela tiden.

Idag för 36 år sen kom denne krabat till världen 😀 Det var 27 minus ute och massor med snö. När vi blev hämtade av morfar och Kalle  för att våran bil strejkade just precis då så fick dom backa in så långt det gick för det var farligt för en nyfödd att andas in den stränga kylan. Han blev ett litet busfrö 😉 Måste ju leva upp till sitt namn Emil 😀

Igår var vi på lunch hos Ann å Christer. Gott och trevligt 🙂  Dom har också katter så nyårsafton håller man sig hemma och tar hand om skräckslagna såna då det smäller och har sig överallt- Wilma är livrädd så jag vill vara hos henne. Det blir troligen Bingolotto om det inte är nåt annat att se på TV. Jag vann ju 100 kr på bingolott på uppesittarkvällen så jag bytte till 2 nyårslotter. Vi får väl se. Vi kanske somnar båda två hahaha-

Nyår är inget speciellt mer än kaos i trafiken och fylla och bråk på stan och troligen många skadade av raketer så att sitta hemma i lugna vrån känns bra 🙂

Hoppas ni alla får en bra kväll hur ni än väljer att fira och 

GOTT NYTT ÅR !!!!

20171230_100841.jpg

En reaktion på ”Gott slut och Gott Nytt År !!

  1. Jassan 1 januari, 2018 / 09:54

    Åh, så fint för Denniz. Fint oxå att ni har en bra kontakt med grannarna!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.