Vilka klåpare !!

Trots möten med vår granne som har haft all kontakt med Ip-Only angående var fibergrävningen skulle gå så har dom gjort som dom antagligen tyckte var bekvämast så nu har dom mest förstört .

Dom skulle gräva på åkern hela vägen och det finns det kontrakt skrivet på tack vare CarlJohan som grannen heter.

Dom började på åkern hela vägen fram till våra hus och då fick dom helt plötsligt för sig att gräva från vägen så att vägren och träd blev förstörda . En stor gran har redan fallit och fler lär det bli för dom har grävt sönder rötterna så träden lutar betänkligt. CarlJohan har besiktningsmöte med projektledarna idag så vi får se hur det går, men dom tog honom på största allvar då han kontaktade dom och det är bra. Grävfolket har täckt över med jord men vägrenen är förstörd så om man kör lite för nära så kommer man köra ner där och fastna. 

Tänk att det ska vara så jäkla svårt att göra ett bra jobb GRR!!! Det verkar inte finnas nån yrkesheder längre!!!

 

Grävningen skulle alltså ha gjorts framför träden på sista bilden upp mot vägen vid vår tomt och inte mellan väg och träd . Dom har lite grävning kvar att göra men nu har C-J förbjudit dom att köra in här eftersom det är plusgrader och vägen är fruktansvärt mjuk . Få se om dom bryr sig om det. Än har dom inte kommit i alla fall men det har varit bilar här från dom i tre omgångar idag och det har gått runt gubbar och kikat så vi får väl se vad som händer. Dom får bekosta förstärkning av vägren i alla fall var så säker. Vi är en pytteliten vägförening och vi har definitivt inte råd med såna kostnader. 

4 reaktioner på ”Vilka klåpare !!

 1. Jassan 26 januari, 2018 / 11:12

  ….suck…..man blir så strött på sånt….hoppas verkligen det löser sig till slut för er.

  Gilla

  • lotta 26 januari, 2018 / 11:19

   Det är så skönt att Carl-Johan som vet vad han snackar om eftersom han jobbar inom It har tagit på sig att ha kontakten med dom och att han var väldigt envis med att inget fick göras förrän ett kontrakt hade skrivits plus att han har fotograferat hur det såg ut tillsammans med en snubbe därifrån innan allt gick igång. Så det löser sig så smångingom. Hade vi inte haft honom så hade det nog inte blivit så bra. Vi kan inte ett skit om sånt där och vi hade ju litat på att dom visste vad dom höll på med, vilket dom uppenbarligen inte gör eftersom dom bara klantat sig hela vägen. Dom har förstört borta vid de 2 första husen också men det är också dokumenterat innan och nu efter så…Jag har döpt om Carl.Johan till Chiefen haha. Han tar tag i allt som har med vägen att göra och han lagar den och fixar. Jag har sagt att han får inte flytta härifrån förrän vi är döda .

   Gillad av 1 person

   • Jassan 27 januari, 2018 / 09:22

    Åh, så himla bra med sådana människor. Ja håll hårt i honom hihi

    Gilla

 2. lotta 27 januari, 2018 / 09:43

  Ja honom håller vi hårt i 🙂
  Mötet hade gått bra. Dom kommer att grusa upp och laga allt som blivit förstört när dom är klara vilket är mycket pengar för oss så det var bra. Att träd fallit hade dom aldrig varit med om förr. C-J tar hand om granen om markägaren inte har några invändningar . Det är ju mycket ved som är guld värt för C-J

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.