Har alldeles kommit av mig i skrivandet.

Denna årstid är min värsta så inspiration existerar inte och därför finns inte så mycket att skriva om.

Torsdag till lördag hade jag bästisen/svägerskan Carina här. Vi hade det mysigt och babbligt 😀

Söndagen skulle vi ha pyssel här  men det ändrade vi till kommande lördag istället.

Idag har jag först jobbat och sen lunchat med fina Sofia 🙂 och till sist träff med tandhygienisten.Jag gick hemifrån 07.15 och det var så ljust att ficklampan inte behövdes trots att det var mulet 😀 Kom hem 16.50 och ficklampan behövdes inte då heller 😀 😀 UNDERBART att vi snart har vår och sen sommar i några månader 😀

Jag har börjat rensa skåp och lådor på grejer som aldrig används men som kan säljas på Tradera. Det går riktigt bra . Det mesta har blivit sålt och ska omförvandlas till Lisa Larsson-tomtar om jag hittar några till vettiga priser. 

Denna orikide köpte jag 15 november och samma blommor blommar fortfarande . Helt otroligt ju. En stängel har tappat alla blommor nu men denna är fräsch så de sitter nog ett tag till. En vit som jag fick av Ann och Christer 12 november stod i 2 månader . Inte illa det heller !! Ser fram emot och hoppas att den levererar nya vita vackra blommor snart igen

Nu har Ip Only grävt klart i vårat område ser det ut som så nu ska dom väl bara gräva klart hela vägen till Norrtälje . Till sommaren kanske vi har fiber.

 

5 reaktioner på ”Har alldeles kommit av mig i skrivandet.

 1. Gunvor 9 februari, 2018 / 12:00

  Du är inte ensam om att sakna inspiration så här i ‘oxveckorna’. Långa dagars färd mot våren och förhoppningsvis kommer inspirationen med spirande grönska 🙂 Men i dag skiner solen och man tinar upp några timmar och inser att ljuset kommer tillbaka lika pålitligt som alla andra år!

  Gilla

  • lotta 9 februari, 2018 / 12:14

   Jag ääälskar när naturen vaknar upp ur vinterdvalan. Det gör nog alla förresten. Men många drabbas ju av vårtrötthet och vårdepression. Tack och lov är jag skonad från sånt. Jag vaknar upp samtidigt med naturen och sen är livet på topp till höst och rusk kommer tillbaks.
   Har du några rådjur? Vi har 15 stycken 😀

   Gilla

   • Gunvor 9 februari, 2018 / 18:28

    Faktum är att i dag var första gång som jag såg klövspår på tomten! Nu har det snöat, töat och snöat igen så det kanske har varit någon som hälsat på men att man inte har hunnit med att se några spår. Nu är det bara fläckvis med snö och de har nog kommit åt fjolårsgräs och sly att äta. Hjälp 15 stycken! Dom är bortskämda 🙂

    Gilla

 2. lotta 9 februari, 2018 / 21:19

  Ja dom är bortskämda 😊. Jag mår bra av att ha dom här och dom kommer när jag ropar, ligger kvar på tomten om vilar efter maten. Dom känner sig trygga 😍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.