Äntligen!!!

Igår var det vårkänsla redan på morgonen med plusgrader så äntligen fick jag lite livslust.

Jag gick ut 9.30 på en timmes promenad i vårsolens glans 😀

Jag laddade ner en stegräknare för nu jäklar ska mina förbenade överflödskilon bort (12 kg) . Vågen går sakta men säkert uppåt för var dag som går . Den enda som kan göra nåt åt den saken är jag själv. Nu har jag bestämt mig för en runda som tar 1 timme. Det står att den är 4,55 km men det stämmer inte för jag hade missat att man skulle ställa in sin steglängd också. Men drygt 3 km var det i alla fall. Jag ska gå de dagar jag inte jobbar åtminstone för när jag jobbar får jag nog ihop en hel del steg per automatik. Det är bara gå upp, klä på sig och gå ut helt enkelt!!! Sen en dusch och frukost. Hur svårt kan det va ???

 

En reaktion på ”Äntligen!!!

  1. Margareta Endahl 24 mars, 2018 / 17:03

    Ja .. här kom dom och försvann ..d et har snöat här i dag .. blä

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.