Suck!!!

Hittills denna månad har jag gått drygt 11 mil + de 2,9 milen jag gick fr o m 23 mars.

Har jag gått ner något?? Nej jag har gått upp!! Nåväl det kan ju vara muskler tänkte jag och mätte mig. Nästan ingen skillnad. Suck …Men nån gång måste det ge resultat helt enkelt. Jag äter inte godis, bakverk bara hos mamma 😉 dricker inte läsk eller juice ytterst lite ris/pasta/potatis/bröd  äter väldigt lite frukt så va f—- går jag inte ner för?????

Igår slamsög jag massor i dammen men det behövs nog en omgång till. Det är så svårt att se när allt blir grumligt. Fru Padda som jag kallar för Big Mama  är gigantiskt stor. Hon blev sur på mig för jag störde henne flera gånger. Hon gömde sig ju  där jag skulle suga så hon fick flytta på sig hela tiden. Till slut kom hon upp till ytan och la sig still och stirrade på mig precis som om hon sa : Hörrö du , nu får du ta mej sjutton ge dig. Så jag slutade och bara fyllde på med nytt vatten haha. Respekt!

Idag köpte vi 2 st insektshotell som jag har hängt upp i Österläge så dom får morgonsol , så snart hoppas jag dom är fyllda med liv. Ett på stora huset och ett på lillstugan. Ska bli spännande att följa 🙂

Humlan gillar vår Julros 🙂 

Vår marktäckare som sprider sig som en löpeld har börjat blomma lite nu, men snart är det ett blått hav. Ormöga heter den 

Pärlvirkningen fortsätter . Här en fotlänk i gulgröna pärlor . Den är inte beställd, men jag hade såna pärlor hemma så då virkar jag en som jag kanske kan sälja senare . Jag gör den med mörk tråd för effekten. Nu har jag fått beställningar så jag blev tvungen att ta fram block och penna hi hi. Jättekul. En gammal jobbarkompis till mig hörde av sig. Han ville beställa 2 st Aik armband i svartgult. Det var ju en himla bra idé 😀

Nu är det verkligen vår och det börjar dra i utflyktstarmen. På tisdag ska jag och Carina  ha en heldag på Skansen. Det ska bli jättemysigt 🙂

 

 

 

 

4 reaktioner på ”Suck!!!

 1. Jassan 22 april, 2018 / 20:00

  Jag vet varför du inte går ner.
  Du är ju helt perfekt ju! ❤

  Gillad av 1 person

 2. Gunvor 23 april, 2018 / 20:22

  Ja tyvärr går man inte ner i vikt av att bara gå (jag har provat) utan det skall till powerwalk och det ordentligt så man får upp ångan! Har du pulsklocka, sån där man kan se hur många kalorier man förbränner? I teorin kan man gå ner i vikt hur mycket som helst om man följer all goda råd, men vem orkar vara så uthållig så man ser resultat?
  I år har det återigen vallfärdat grodor och paddor över vägen, ner till träsket, där finns det en halvt igenvuxen branddamm där de lägger sina ägg. Flera år i rad har det varit tomt så jag frågade då på Naturhistoriska museet vid Freskati om dom visste orsaken till att de försvunnit men de hade ingen aning.
  Vi har också insektshotell men mot kvällssol. Grattis till humlan!

  Gilla

 3. lotta 23 april, 2018 / 21:22

  Jag går rätt fort. Blir svettig så det rinner på ryggen. Jag har bara stegräknaren som talar om kaloriförbrukning. Nåväl till slut måste jag gå ner nånting i vilket fall annars får jag väl va en knubbig.
  Kul med paddor och grodor 😊.
  När jag googlade på insektshotell stod det att dom ska sitta i öster så dom får morgonsolen men det funkar säkert var som, bara inte solgass .

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.