Wilma till doktorn

Wilma har sedan säkert 2 månader kliat sig på båda sidor om halsen väldigt ofta. Jag hittar ingenting i pälsen eller på huden. Sen ett tag har hon låtit gurglig i halsen då hon äter så jag tänkte att det kanske är inne i halsen som det kliar. Jag fick se att det var veterinärdag på katthemmet idag lördag så jag bad om en hälsokoll på Wilma. Kl 9 fick vi komma innan kastreringarna började.

Wilma är helt hopplös att få öppna munnen på så jag har inte kunnat titta själv för hon blir fullkomligt panikslagen. Hos Silvia var man så duktig så. Till och med jag fick öppna hennes mun när vi var där.

Det enda Silvia kunde tänka sig var att hon är allergisk mot fodret hon får, för hon hittade ingenting alls, så nu ska hon få cortisontabletter en tid ( TJOHOOO att få i henne dom ) men jag är ju starkare än henne så hon får helt enkelt stå ut , med eller utan kamp. Sen får hon bara äta hyperallergifoder i 6 veckor så får vi se om det slutar klia. Annars får det bli mer undersökning. Först sa Silvia att hon inte ens fick äta sork, men hon ändrade sig för jag sa att jag kan inte hålla henne inne i 6 veckor ( inte nu när hennes depression har lättat efter snö och kyla) . Så hon får vara ute PIU!!!! Sork kan hon inte va allergisk emot för hon har ju bara legat inne och sovit i flera månader så nån sån hade hon inte ätit då detta började. Ja ja, nu får vi se hur det blir. Hon tyckte torrfodret var gott i alla fall vilket var tur för hon är rätt kräsen. Denniz får också äta det för det är svårt att ha olika mat till dom. Han käkar ju allt så för honom spelar det ingen roll liksom haha.

Jag tog en dagspromenad efter att vi varit och handlat

Så här ser min väg till och från busshållplatsen ut på sommaren då jag kan gå genom skogen om jag vill. Då slipper jag gå utefter stora vägen där många kör som dårar. Jätteskönt

Julrosen har gått över i rosa nu när den är på upphällningen. Lika fint det ju 😀

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.