Även då jag ..

..verkligen verkligen VERKLIGEN älskar detta underbara väder så ser jag ju att växtligheten börjar ta stryk, så en ordentlig rotblöta skulle vara välkommet. Det kan få regna ett par dagar, bara man vet att det sen kommer sol och sommarvärme efteråt. 20-25 grader och sol är perfekt. Det får gärna regna varje natt förresten.

Jag tror aldrig att jag någonsin har behövt vattna rabatterna i maj förut. Nu är det ju så att grundvattennivån är det lite kritiskt med så man får vara försiktig och dammen behöver fyllas upp eftersom det dunstar väldigt mycket soliga dagar, men lite vatten har jag gett de få växter vi har för övrigt.

I helgen som var så sålde jag lotter på Norrtälje katthems öppnahus /loppis. Kalle var parkeringsvakt och Emil var i köket och fixade. Nu har dom så himla många som hjälper till så dom klarar sig utan oss om det blir fler gånger. Tror vi var 18 stycken och det är ju väldigt många. Nästa gång om det blir någon så kan jag gå dit och kolla loppisen och fika och ta lotter istället. Kalle vann en vattenkokare denna gång 🙂 

Ja vad har jag gjort mer? Jag har jobbat lite och bästaste Jenny fixade franspåfyllning. Hon vill tatuera mina ögonbryn, men det kommer inte hända ;P

Sen har jag betat av alla beställningar så nu har jag bara en fotlänk kvar att virka till en tjej på jobbet. Den hon fick var för lång så vi hade mätt lite fel ( med ett buntband ) 

Här är de som jag har gjort klart. 4 fotlänkar och 20 armband . Det vita armbandet med turkos bakgrund är inte beställt så det finns att köpa om man vill. Det är 19 cm

  

 

Jag har nåra till som är klara och finns till försäljning

Idag gjorde jag iordning ett fotmassagebad och satte mig ute i solen med fötterna i badet samtidigt som jag virkade. Härligt 😀 Sånt gör jag bara för jag kan hihi

Min bääääbis ❤

 

 

En reaktion på ”Även då jag ..

  1. Jassan 30 maj, 2018 / 22:52

    Så härligt. Sol och fotbad ute i det fria. Likaså katt vid damm. Läckra smycken. Mysig blogg.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.