Jag kan inte komma ihåg..

.. när vi hade sånt här otroligt tropiskt väder så lång sammanhängande period sist. Det bara fortsätter och fortsätter. Helt magiskt.

Nu är det dock lite kritiskt i skog och mark och det brinner både här och där. Vi tycker att man borde köpa in 2 såna där plan som skopar upp bra mycket mer vatten än vad helikoptrarna kan ta, som ett komplement till dom. Varför inte köpa 2 plan till Norden att dela på istället för att låna från Italien. Detta extremväder lär vi få vänja oss vid i framtiden så varför inte vara förberedd. Det kostar ju enorma pengar med nerbrända skogar och utryckningsfolk så vi tror nog att dom kommer betala sig själv på sikt. Så här ser vår gräsmatta ut nu framför och på sidan om huset och inget regn kom det denna dag heller . 

Jag koncentrerar vattning i och runt dammen, men för övrigt får det vara för annars finns det risk att brunnen sinar och det vill vi ju inte uppleva. I dammen dunstar vattnet rätt mycket när solen ligger på. Mitt på dagen ligger den tack och lov i en väldigt viktig skugga för att inte algtillväxten ska ta över helt. Nu har jag hittat 2 perfekta algmedel så vi har fint vatten nu. Näckrosorna har aldrig blommat så här tidigt förut så jag hoppas det kommer s å det blommar många på en gång i år. Det skulle vara jättefint.

Svägerskan / bästisen Carina har varit på besök måndag efter mitt jobb  till torsdag morgon då hon åkte med Kalle.

Just då var vädret lite kyligt tisdag och onsdag men det gjorde att vi fick oss ett par promenader. tisdagen ca 5 km och onsdagen 9 km så det kändes perfekt 🙂 Vi hade det mysigt 🙂

Jenny som jag städar hos är ju certifierad på microblading/bryntatuering . Fångade henne på bild när hon hade en kund. Jenny har frågat när hon ska tatuera mig haha. typ aldrig. Jag känner mig som en clown när man färgar mina bryn med penna så….nix pix, inget för mig. Vissa passar i det ( Jenny själv t ex ) , vissa inte alls tycker jag och jag är en av dom. Men duktig är hon 😀

En reaktion på ”Jag kan inte komma ihåg..

  1. Jassan 11 juni, 2018 / 17:12

    Bra ide du har med flygplanen!
    Tatuera ögonbrynen? Tänk att det finns då allt man kan göra idag. 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.