Idag fick jag min julklapp förverkligad

Jag fick i julklapp av Sofia att bli bjuden på fika, lunch eller middag plus träffa hennes häst någon dag under 2018. Jag valde fika 🙂

Idag blev det den dagen och vi hade superduperväder med sol från klarblå himmel och 29 grader 😀

Jag åkte hem till henne och hälsade snabbt på hennes sambo och en av två katter och sen åkte vi iväg till Väddö Gårdsmejeri där jag aldrig hade varit. Där finns en hamburgerrestaurang och en glassrestaurang. Vi skulle äta glass. Man blev välkomnad och fick välja bord och så fick man en meny över vad dom hade för glass. Oj oj oj säger jag bara. Inga dåliga grejer. Kaffe fick jag också. Mätta blev vi så det räckte och blev över. Väldigt gott. Det låg väldigt fint.

Efter det åkte vi vidare till den gigantiska hagen där hennes häst Alice och ett par stycken till plus 2 föl höll till. Jag var definitivt inte kaxig där inne kan jag säga. Jag kände mig fruktansvärt obekväm för det är stora djur som jag inte kan nånting om överhuvudtaget. Jag klappade Alice och en stooor häst till plus det ena fölet, men sen ville jag inte vara kvar där längre. Dom är jättefina, men inget för mig. Sofia är ju så van vid dom och vet allt om dom. Det är Sofias häst Alice och ena fölet på första bilden och Alice som vill gosa på andra. Hästarna har det hur bra som helst med stora stora hagar.

Det var en riktigt mysig dag det. Tusen tack för den Sofia ❤

En reaktion på ”Idag fick jag min julklapp förverkligad

  1. Jassan 27 juni, 2018 / 20:21

    Åh! Jag blir helt avis nu! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.