Ålands hav

Att ta en eftermiddagstur till o från Mariehamn när vädret är tropiskt är helt underbart. Man bara sitter och super in havsluft och ser kobbar och skär och sen ut på öppet hav med sol på horisontlinjen för att sen komma in i Ålands skärgård. Magiskt vackert!  Malin och jag gick direkt och satte oss i skuggan på långsidan . Båten verkade fullsatt denna resa och de allra flesta vill sitta mitt i solen på akterdäck, så vi hade det väldigt lugnt och skönt . Det var ju 30 grader i skuggan och så fläktade det superskönt. Hemresan blåste det mer så då blev det kallt i skuggan, men vi hittade 2 lösa stolar som vi lyfte med oss till vi hittade en bra plats i lite halvskugga och lä. Vi käkade gott på vägen hem. Malin hann på minuten med bussen hem från Norrtälje som tur var för bussen från Kapellskär kom iväg väldigt sent. Kalle kom och hämtade mig för min buss går ju inte direkt ofta och jag missade den jag kunde tagit med typ 1 minut.Men vi hade redan bestämt att han skulle hämta så…

Jag fick beställning på ett halsband i silverfärg  med magnetlås 🙂  Mååånga pärlor var det. Jag räknade ut det till 1925 pärlor men fick lägga till lite på slutet för det blev för kort , så 1950 ungefär. Detta halsband är 48 cm. 

En reaktion på ”Ålands hav

  1. Jassan 2 augusti, 2018 / 10:38

    Åh, så fint halsband!!! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.