Det blev en mysig dag det

Sofia frågade igår om jag ville följa med henne och lära mig umgås med hennes häst Alice och ta foton då hon tränade henne . Självklart ville jag det 🙂  Vi började med en lunch på Kinarestaurangen i centrum och sen bar det av till Alice.

Jag fick borsta Alice för att lära mig att umgås med en häst . Hon tyckte det var så skönt att hon stod och somnade så underläppen hängde slappt haha

Sofia fixade och sadlade henne för att ta henne ut på lite träning medan jag skulle fotografera med Sofias kamera. Alice visade sig ha rätt ordentlig träningsvärk, så hon var inte riktigt med på allt , men en stund fick hon lov att stå ut med 🙂

 

 

Jag tog en herrans massa kort med hennes kamera, men även med min mobilkamera. Efter träning gick vi tillbaks och sadlade av och sen fick Alice återgå till sina kompisar i den gigantiska hagen ( en av fler de har att tillgå), så där var det inte brist på foder 🙂  Alice har skydd över ögonen mot alla miljoner flugor  Sofia gick ut och gosade lite med fölet. Jag valde att hålla mig på utsidan av stängslet denna gång, men nu har jag i alla fall lärt mig att vara nära en häst 🙂  Ser ni vad stoooor den grå hästen är, skimmel eller vad färgen heter . Jättestor dam det!!!

På gården fanns även ett gäng får som troligen trodde dom skulle få smaskens för dom kom springandes direkt då dom såg oss 🙂

Det var en jättemysig dag och jag fick skjuts hem också. Vilken service 😀

En reaktion på ”Det blev en mysig dag det

  1. Jassan 15 augusti, 2018 / 21:43

    Åh, så mysigt. Ja hästar är stora djur! Så fina. Vilken härlig dag hihi

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.