Ser bra ut…

Jag var till optikern för det var drygt 1,5 år sen och jag fick för mig att jag har fått sämre syn. 

Jag berättade och visade att jag sitter och virkar armband med pyttesmå pärlor så då gjorde hon en extra koll på närseende. Men det var så marginell förändring att hon ansåg det onödigt att byta glasögon ännu. Så det var ju bra 🙂 Jag ser alltså bra utåt 😀  . Så från att gå dit och tro att jag skulle bli flera tusen fattigare ,  slutade det med att jag fick betala 170 kr för det visade sig att eftersom jag var över 60 år så fick jag 50% rabatt på synundersökningen. Kändes som att jag vunnit på lotto haha

För 4:e gången detta år fick jag ta fram gräsklipparen, för nu har vi fått lite regn och då sätter gräset fart igen och det är grönt och fint. Fantastiskt att det finns liv i det som har sett helt dött ut bara efter sammanlagt 29 mm regn under ett par veckor. Nu inatt fick vi ytterligare 7 mm 🙂 . Det har vuxit soppar i ena hörnan på tomten så svampen kommer säkert nu. Men det behöver nog komma lite mer regn framöver om det ska bli ett riktigt svampår igen. Men jag är hoppfull.

Våra blommor i altankrukorna har vuxit dåligt och nästan inte givit några blommor och nu fick jag lära mig på Tv4 att jag har övervattnat. Då ytan ser torr ut så vattnar man, men det är blött längre ner. Ja det felet har jag definitivt gjort då för då det har varit 40 grader på altan hela eftermiddagarna i 2 månader utan regn så trodde jag att jag måste vattna ordentligt varje dag 😦  Det har ju känts snustorrt. Man lär nåt nytt hela tiden så länge man lever. Nästa sommar blir det blommor i överflöd :D. Men våra fina million bell blommar fint i alla fall så dom har jag inte övervattnat . Nu har jag två pelargoner som har överlevt i alla fall så nu behöver jag veta hur jag får dom att överleva vinter .

Igår när jag åkte hem från jobbet så mötte vi en hund som superstressad sprang på vägkanten mot oss. Jag satt ju på bussen så jag kunde inget göra men mötande bil blinkade som bara sjutton för att varna bussföraren så jag hoppas den bilen stannade längre fram eller larmade. Fy så otäckt !! Hoppas den inte blev påkörd.

Klådan på mina överarmar kommer och går och jag har köpt hydrokortisonsalva som kanske hjälper  liten aning. Har fått tid för magnetröntgen 21 september så jag får bara stå ut. 

Trevlig helg alla 20180818_091630.jpg

En reaktion på ”Ser bra ut…

  1. Jassan 18 augusti, 2018 / 09:21

    Inte bara tidsmiljonär….du kanske blir miljonär på riktigt med en dag haha
    Så söt Denniz är.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.