Gråhårig

Jag är ju gråhårig i lite olika nyanser och så har sommarsolen blekt lugg och uppe på huvudet, plus att jag använder silverschampoo för att hjälpa till att få ner det röda jag hade ,för  slingningen i början på året hade svårt att bleka bort det intensivt röda jag  hade förut som Maria färgade mig i innan hon slutade på Dagspa. Jag trivdes jättebra i den färgen då, men jag är ombytlig och nu ville jag ha silvergrått 😀

3 timmar hos Sara och en herrans massa slingor fixade det till silvergrått. Ska försöka få till en bild imorron då jag har fixat till skallen lite så det blir bara ett snabbfoto på svansen för nu. Nu är hela skallen lite mer jämnfärgad 🙂

Jag fotade en trollslända som snällt lät mig hållas en stund innan den flög iväg- Jag gillar alla våra sländor som hjälper oss hålla bort mygg och knott . Om dom råkar komma in oh inte hittar ut igen för att dom hamnar i fönstret , så sätter man bara dit pekfingret så kliver dom snällt upp på det och låter oss flytta dom till altan så dom kan flyga iväg. Den ser nästan ut som en seriefigur i närbild framifrån haha. Så fint tecknad på ryggen. 

Imorgon är det torsdag och det ska bli 25-30 grader :D. Jag är ledig då och ska färdigställa en beställning på 3 armband . Tror jag sätter mig ute på altan . Nog sista sucken innan det blir höst på riktigt . Sen måste jag ta tag i fönstertvätt. Jag hatar att tvätta fönster för det blir aldrig bra …aldrig nånsin 😦

I helgen är det loppis på Dagspa så då ska jag försöka sälja lite tröjor och skor som bara ligger i garderoben och skräpar

 

 

3 reaktioner på ”Gråhårig

 1. Jassan 23 augusti, 2018 / 08:52

  Jag måste få säga att jag tycker det är för roligt att ni färgar ert hår grått…….när man tidigare gjort allt för att färga över sitt gråa hår hihi

  Hu….vågar du ta på en trollslända? Coolt att du både fick fota och ha en trollslända på din hand. Jag har aldrig hunnit fota en sådan och jag skulle nog aldrig ha en på mig heller…hua.

  Gilla

  • lotta 23 augusti, 2018 / 09:08

   Jag har alltid tyckt att grått hår är snyggt. Nu är det dessutom modernt 😋. Men jag hade så väldigt olika gråa från silver till mörkgrått så det såg knäppt ut. Nu är det likadant över hela skallen. Lite bättre.
   Trollsländor är inte äckliga. Dom är väldigt trevliga. Dom verkar förstå så mycket. Dom bits eller sticks inte utan klättrar snällt upp och håller sig fast på fingret till dom kommer ut. Jag har gått ändå från köket ut till altan och den satt så snällt och tittade på mig med huvudet på sen till vi kom ut. Då flög den iväg.

   Gillad av 1 person

   • Jassan 23 augusti, 2018 / 10:19

    Ja du blev supersnygg som vanligt. Jaså? Är dom såna….intressant.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.