Oj så trött …

Idag har vi flyttat ut färdigt från Dagspa för att starta om på olika håll. 

Fyyyyyy vad mycket grejer och vad mycket städa i 350 kvm , men nu är det över och jag är så glad för detta. Nu följer jag med Jenny till det nya lilla pyttestället på 15 kvm plus en lite större källarlokal en bit därifrån där hon ska ha sina utbildningar och jag mitt kontor 🙂  Tänk va, eget kontor haha. Jenny vill att jag ska sköta om allt det administrativa plus ordna med utbildningsdagar och lite sånt. De 15 kvm ska jag städa och det är ju liiiiiiiiite lättare än de 350 kvm som vi haft till nu. 

Tjejerna som hyrt in sig hos Jenny är hennes elever från början och dom har fått tag på en annan lokal i Norrtälje som kanske är 70 kvm. Nu får dom sköta sig själva . Alla är ju egna företagare som gör fransar och bryn och vaxar , så nu behöver Jenny få lugn och ro och bara rå om sig och sitt lilla företag. Dom kommer ha olika event tillsammans dock så lite samarbete blir det i alla fall 🙂

Jag blev tillfrågad om jag ville städa deras lokal, men noooooo noooooo noooooo  😉

Tisdag torsdag och fredag flyttstädade jag för Jenny frågade om jag kunde vara snäll och jobba 3 dar denna vecka och en nästa. 

I onsdags fyllde mamma 94 år så då åkte jag dit och grattade henne. Brorsan var där också och telefon ringde många gånger under dagen . Det var barnbarn och vänner som hörde av sig . Kalle kom som vanligt och hämtade mig 🙂 

Trevlig helg alla . Dessa bilder tog jag i morgondimman igår. Det blir så mysigt på nåt vis 

20180830_075941.jpg

20180830_080035.jpg

20180830_063629.jpg

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.