Ont i knäet

Vi hade skjutit upp Emil och svampsök till nästnästa helg för att Kalle är förkyld och jag började känna mig lite krasslig också. Onödigt att smitta ner honom liksom. Lika bra var väl det för igår då jag gick upp till kaninerna så knäckte det till i knäet och jäklar vad ont jag fick. Jag smorde in med kylbalsam och tog värktabletter så jag skulle kunna sova. Nu på kvällen känns det lite bättre men jag har vilat benet hela dagen. Jag har ju artros så det kanske var nåt sånt som kom i olag vad vet jag. Det är inte svullet i alla fall.

Så dagen idag har jag passat på att trä pärlor till 8 armband. Jag tänkte försöka hinna bygga ett litet lager 🙂 . Jag har 6 regnbågsarmband i lager som inte blev sålda i Askersund så om intresse finns så är det bara mejla eller skicka meddelande på messenger. Jag tar gärna emot beställningar på valfri färg mm som jag informerar om under fliken mina smycken högst upp på hemsidan. Det är svårt att få till rätt färger ibland på fotona men den stora rullen underst skimrar väldigt vackert i oljefärger

Dessa är på väg att lämna Sverige nästa helg för det är de 2 som skulle flytta till Cypern 🙂

En reaktion på ”Ont i knäet

  1. Jassan 8 september, 2018 / 19:32

    Oh, vad du kan. Så fina allihopa! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.