Igår

Fortsatte jag tillsammans med Jenny att försöka få ordning i oredan i lager/utbildningslokalen som hon får hyra. Den är kanske 40 kvm nu när vi har uppskattningsvis ögonmätt den . Hon har så otroligt mycket grejer plus att hennes mammas grejer står kvar ett tag till. Men det kommer bli bra när det blir klart . När min arbetstid var slut tog jag bussen till Stockholm för vidare färd till mamma. Denna gång tog jag bussar hela vägen och det var väldigt mycket skönare än att trängas med folk nere i tunnelbanan så det kommer jag fortsätta med. Det var supervarmt och skönt på mammas balkong så sommaren fortsätter visa sin vackraste sida…även om det ju faktiskt är höst 🙂

Kl 5 kom Kalle och straxt efter kom Emil så då fick vi Rotmos och fläsklägg (  Emil fick nåt vegetariskt ) . Det var gott . Gott att dricka fick jag också 😉

Idag är vädret lika fint och jag ska klippa gräset 🙂 Denna blomma som jag inte kommer ihåg namnet på har blommat sen början på Juli och blommar lika fint än. Fjärilar/humlor/bin och andra insekter älskar den.

En reaktion på ”Igår

  1. Jassan 19 september, 2018 / 09:53

    Åh, en sådan växt har jag också haft….minns inte heller vad den hette?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.