Nu är det svart på kvällen…

…och då är det mysigt med lite utebelysning här och där. Ljusträden vi hade på altan förra vintern har vi flyttat upp till tomtgränsen för att få lite djup.  

Kaningården har lampor i nättaket 

Å idag har jag fixat belysning på den senaste krukan som jag satte ljung och klängväxt i. Det blev lite gulligt tycker jag 🙂  

Jag har givetvis fått ryggskott idag lagom till jag ska på magnetröntgen. Dom ringde därifrån idag för det hade kört ihop sig för dom så dom undrade om jag kunde komma 07.15 istället för 15.00 . Visst. Då hade jag inte ryggskott. Jag skulle ju jobba imorron också men det har jag ändrat till måndag för det kommer räcka med tunnelliggande i nån timme. Jag fick sitta på en stol då jag skulle fixa belysningen i krukan, för det gick inte att stå lite framåtböjd för det gjorde så satingens ont. Jag smörjer mig med Voltaren och knaprar smärtstillande innan jag åker till röntgen så funkar det. Det känns lite bättre nu på kvällen.

Nu ska det bli ett sjujäkla väder så knyt fast eller plocka in era grejer !!! 25 sekundmeter här i stockholmstrakten natten till lördag

En reaktion på ”Nu är det svart på kvällen…

  1. Jassan 23 september, 2018 / 18:08

    Åh, belysning his kaninerna är ju för coolt ju. Ja det är mysigt med belysning nu i mörkret. Din kruka blev jättegullig. Ajdå, ryggskott…illa illa….krya på dig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.