Wilma 9 år idag

Wilma blev lämnad till katthemmet för omplacering då hon var 4 månader pga att hon bajsade på golvet. Jag föll pladask och ville adoptera henne. Jag skulle precis sluta min praktik på kattcenter och då fick jag henne av Cecilia. (Sen började jag jobba där efter sommaren  och blev kvar några år till min kropp inte klarade av det tunga jobbet längre men det är en annan historia. ) En liten flicka på ca 5 år var förtvivlad att hon inte fick behålla sin katt. Hon lämnade sin docka till Wilma. Den har vi fortfarande kvar

Idag är hon alltså 9 år och en väldigt speciell dam som så klart bajsar på golvet om jag inte tömmer toan åtminstone 2-3 ggr per dag, men hon säger väldigt tydligt till att hon behöver gå på toa om det finns bajs eller kiss där, så det är inga bekymmer. Om jag inte är hemma så kan hon bajsa på golvet men alldeles framför lådan ( aldrig någon annan stans ) och det är ju bara plocka upp och spola ner .

Hon älskar sommaren och verkligen avskyr höst och vinter så just nu är hon inne i sin depparperiod  som kommer pågå till våren kommer igen 😦

20170509_082506.jpg

3 reaktioner på ”Wilma 9 år idag

 1. Jassan 30 september, 2018 / 20:34

  Stackars tös som blev av med sin katt.
  Gulligt att du har kvar dockan hihi.
  Men nä…är Wilma deppig nu…ja det är inte lätt att leva.
  Tur hon säger till så tydligt hur hon vill ha det med lådan…alltså vem vill inte ha en ren toa lixom?!

  Gilla

  • lotta 30 september, 2018 / 20:50

   Ja stackars lilla flicka. Det hjälpte inte att Cecilia föreslog olika anledningar till att Wilma bajsade på golvet och vad man kunde prova som t ex byta strö, ha 2 lådor för en del vill ha en bajslåda och en kisslåda. Människan hade bestämt sig och den lilla flickan grät när hon så Hej då till sin kompis. Det var hjärtskärande

   Gillad av 1 person

   • Jassan 3 oktober, 2018 / 18:12

    Så sorgligt…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.