Nu jäklar….

Jag som avskyr att laga mat kommer ju aldrig mig för att laga ordning lunch utan käkar mackor och dricker kaffe varje dag, vilket resulterar i viktuppgång så nu har jag gått upp allt jag gick ner förut i stort sett. Jag är ju mackoman så nu bryter jag det mönstret när jag har hittat denna måltidsersättning med olika smaker. Jag har valt choklad först men tänker köpa vanilj också. En måltid kostar 9-12 kr och man kan byta max 2 måltider per dag mot denna dryck Är lite som Nutrilett men utan tillsatt socker, men ändå smakar den sött och gott 😛 

Att bara mixa ihop och sakta dricka passar mig perfekt !! Man kan även mixa ner frukt , nötter eller nåt annat nyttigt så blir det en smoothie . Så nu ni så ni får se på en snart smärt Lotta igen haha…. 😀

Lagad middag varje dag räcker ihop med detta. Jag äter 2 ägg varje morgon  eller rättare sagt dricker i mitt morgonkaffe. Jag vet, ni tycker det låter skitäckligt, men jag har i flera år druckit detta till frukost och det är jättegott . 2 ägg, 1-2 msk kokosolja och 3 koppar kaffe mixas ihop och avnjutes i en stoooor morgonkopp . Nyttigt och mättande

Ett par frukter per dag kommer det nog också att bli. Jag är ju lite av en apelsinälskare så minst en apelsin per dag bli det.

 

4 reaktioner på ”Nu jäklar….

  1. kabajsa 2 november, 2018 / 07:08

    Var köper du dom?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.