Min doktor Alf hade ju slutat..

.. Jag har ju haft en annan doktor 3 ggr nu , men jag trodde han bara var vikarie över sommaren , så jag frågade först idag i receptionen. Jo Alf har slutat men ingen visste varför. Han hade bara meddelat att han inte kommer tillbaks . Men han fortsätter som delägare fortsatt hade han sagt i mejlet. Hm..

Nåväl, jag gillar min nya doktor Jesper så det spelar ingen roll, men jag tycker man kunde fått ett brev om det då jag var listad hos Alf. 

Jag var till läkaren idag för jag ville få magnetröntgen på rygg höft och knän. Han tittade på röntgenplåtar från 2012 och såg då mina 2 diskbråck plus att jag hade artros i ländryggen och jag är överrörlig så det förklarar varför jag har väldigt lätt att få ryggskott sa han , för överrörlighet ger lätt det sa han.

Han sa att magnetröntgen inte är rätt för att få reda på om det är artros jag har i höft, rygg och knän så han skickar mig på belastningsröntgen . Vanlig röntgen stående så man ser bättre vad som kommer i kläm vid belastning så att säga. Skitbra för det är vad jag vill veta. Om jag har artros .

Diskbråcken lär vara kvar sa han när jag beskrev hur det kändes.

Jag kunde glädja honom med att den medicin han skrev ut mot den galna axelklådan hjälper för nu sover jag hela nätterna 😀

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.