Utflykt på egen hand

Idag efter jobbet tog jag bussen mot Uppsala för att åka till Nedergården Gammalt&Nytt som har julbutik x 2 och lite julmarknad på gården

 

och café

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

to-sö fr o m denna vecka t o m 23 december.

Solen sken från i stort sett klarblå himmel och det var runt 12 grader varmt så min vinterjacka var varm kan man säga.

Jag var hungrig när jag kom fram 12.15 , så jag började med en kopp kaffe och en macka. Caféet är jättemysigt . Jag var helt själv därinne då.

Sen gick jag runt och kikade på allt . Dom har hur mycket som helst uppdelat på 2 butiker i varsin byggnad. Liten julmarknad på gården. Man plockar vad man vill köpa själv på alla ställen och betalar i cafékassan . Stället har TV-bevakning så därför kan dom väl ha det p det viset. Känns myndigt att få förtroendet haha. I dagens läge menar jag, då det verkar som var och varannan människa är oärlig.

Vi har ju så himla mycket tomtar så det ska vara någon väldigt speciell om jag ska köpa en hem , men jag hittade bara servetter till mig själv med mitt favoritjulmotiv Britta med äppelkorgen av Carl Larsson. Dom kostade bar 15 kr paketet så då köpte jag 2 st 

Sen kunde jag ju inte hålla mig , så det fick bli en liten tomte till salongen där jag tänkte den kunde få sitta i en speciell hylla. Hoppas Jenny gillar den, men hur kan man inte gilla den liksom 😉

Huskatten Lillis kom så klart och hälsade som hon brukar när man är där ❤ Det märks att hon är van att bli fotograferad för hon ställer sig så snällt still 

Kalle skulle komma och hämta mig eftersom han slutar tidigt på fredagar , men jag hade gått runt flera varv och tittat och det var fortfarande en stund kvar innan han skulle dyka upp , så jag tog mig en extra fika med kladdkaka 😛 

efter det gick jag och hälsade på jättekaninerna Tjorven och Båtsman ( knäppa namn på kaniner ) Dom fick lite färskt gräs av mig.

Å precis när jag var klar med den påhälsningen och gick tillbaks upp på gården så kom Kalle gåendes , så då åkte vi och handlade mat för helgen och sen hem. Jag gick ärenden på jobbet åt alla håll och kanter så idag har jag gått 13574 steg , så nu är jag väldigt trött i ryggen och höft och knän får vila till imorron då vi ska ut på ett annat äventyr ;P

 

 

 

2 reaktioner på ”Utflykt på egen hand

  1. Jassan 16 november, 2018 / 21:19

    Det bästa med din dag var Lillis! hihi Sen den mysiga fåtöljen. 😀
    Kaninerna trots sina namn var fina.
    Mysigt ställe du var på! 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.