Det var nära !!

Igår åkte jag och hälsade på mamma direkt efter jobbet. Mysig och god eftermiddag och Kalle kom som alltid och hämtade mig.

På vägen hem i kolsvarta regniga mörkret dök helt plötsligt en stooor älg upp på vägen  framför bilen. Kalle reagerade direkt och bromsarna nöp som tur var ordentligt så älgen och vi kom helskinnade ur det tack och lov. Bakdelen var typ 1 meter från att bli påkörd. Hu och fy vad rädd jag blev. Jag var alldeles skakig en lång stund efter. Vi låg i ca 70-80 km då han helt plötsligt sprang upp på vägen så det var skönt att vi har bra bromsar. Kalle var helt lugn tack och lov. En mötande bil hann också reagera och älgen lommade lugnt vidare på andra sidan vägen. Detta är min fasa!!!!!

Jag hade ju inte varit uppe hos Hampus på morgonen , så jag hade dåligt samvete som sjutton. Jag tog med mig lite broccoli och väckte honom eftersom lampan hade släckts, men han var på bra humör och åt med god aptit och gnagde p sin gren också. Jag snackade lite med honom och sen släckte jag lampan igen och sa godnatt ❤ 

Idag ska jag städa bort så mycket katthår jag kan för i kväll kommer Carina som är allergisk och ska bo ett par dar 🙂

 

2 reaktioner på ”Det var nära !!

  1. Jassan 5 december, 2018 / 11:09

    Ja hu så otäckt det är när man är sådär nära att krocka med en älg!!!
    Lilla söta Hampus! ❤
    Städa på du så ni får så trevligt som möjligt ikväll. 😀

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.