11 december

20181211_104042

Jag fick beställning på 2 armband till från samma dam så nu har jag 5 armband att virka 🙂 Hon ville ha 1 svart, 1 silver, 1 silvergrå, 1 randigt silver/grå och 1 randigt blå/silver så det var lite kul. Ett tag fick jag bara beställningar på silver och det blir lite tjatigt. 

Hon vill ha magnetlås på alla och jag har bara med klolås i lager , men det är bara kul att virka igen, för det var ett tag sen. Hon vill ha dom innan jul så det är tur att jag är tidsmiljonär 😉

Nu har jag kommit igång med att sköta det administrativa hos Jenny. Det är kul att få göra lite nytt. Jag har aldrig hållit på med sånt, men jag vet ju hur man håller ordning på papper och kvitton, så det ska inte va några problem. Jag kan ju dessutom sitta här hemma och fixa med det så idag åkte jag hem med vändande buss eftersom städningen tar typ 30 min inkl kaffefix. 

På fredag behöver jag inte åka och städa utan ska till den andra salongen  som heter Z-stylisterna vid 14tiden , för där har vi och dom julmingel mellan 15-18 då alla som vill är välkomna. Det ligger på Gökvägen 1 i Norrtälje så välkommen om du vill 🙂  Jag tar med mina armband så får vi se om det blir nåt sålt . 

Hampus dansar när han ser mig, för nu veta han att det är smaskens på gång igen ❤  Han verkar väldigt nöjd med tillvaron vilket jag inte trodde eftersom han och Sickan verkligen älskade varandra. Jätteskönt. 

Ur led är tiden. Fiskarna är hungriga i mitten på december :O

 

En reaktion på ”11 december

  1. Jassan 12 december, 2018 / 17:44

    En dansande Hampus hade jag velat se hihi. ❤ 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.