Dagen då jag borde stannat kvar i sängen

Till och börja med fick Kalle väcka mig om igen för jag var helt väck.

Sen kom bussen 20 minuter för sent och till slut halkade jag på väg från bussen till jobbet och slog i bakhuvudet och svanskotan så jag såg stjärnor.

Jag låg kvar för att känna efter om jag levde och en kvinna kom fram och frågade hur det gick. Jag reste mig och huvudet sprängde och jag var vimmelkantig så jag fick hålla i mig i tunnelväggen, men så släppte yrseln och jag tackade för hjälpen och gick till jobbet.

Jag hade vinterkängorna på mig men inte mina Icebugs, för jag tyckte inte det var direkt halt och det är ju sandat inne i stan, men jag lyckades givetvis hitta den där lilla jäkla fläcken som inte var sandad 😦

Jag hade ont i skallen och svanskotan, men jag tänkte att jag fixar lite och sen åker jag hem med nästa buss om en dryg timme. Första kunden kom före Jenny och vi småpratade medan jag skulle fixa kaffe. Då såg jag att jag hade blod på vänsterhanden. Kvinnan fick då syn på mitt bakhuvud där det var alldeles rött av blod. Hon hjälpte mig att försöka lokalisera såret vilket inte var helt lätt, men hon upplevde det som att blödandet hade slutat i alla fall. 

Jenny kom och blev förskräckt och skjutsade mig till akuten som ligger alldeles nära med bil.

I receptionen sa jag mitt ärende och sköterskan bad mig komma in för att hon skulle kika om det behövde sys. Alla läkare inkl kirurg var sjuka så det var lite panik så allt som sköterkorna kunde fixa tog dom hand om. Det räckte med att hon limmade, för det var inte jättedjupt sår. Hon frågade om jag hade varit avsvimmad, men det hade jag ju inte. Då var det klart sa hon. Jag frågade vad jag blev skyldig. Ingenting …God Jul sa hon och log ❤

Nu har huvudvärken släppt lite ,men svanskotan fick sig en rejäl smäll tydligen, för nu har jag skitont där och så har jag ont i  käken på höger sida och i nacken. Sköterskan sa att jag inte fick tvätta håret , men imorron ska jag på julbord så då tänker jag tvätta håret på eftermiddagen för jag kan ju inte va helt blodig i skallen då liksom. 

Nu blir det vila resten av dagen så jag orkar med morgondagens trevligheter. 

 

 

 

 

8 reaktioner på ”Dagen då jag borde stannat kvar i sängen

 1. Jassan 18 december, 2018 / 11:41

  Men aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh !!! Lotta då!!! Stackars lilla dig. Hoppas du mår bättre nu. Så snäll sjuksköterskan var!! ❤

  Gilla

  • lotta 18 december, 2018 / 12:28

   Jag har snoront i svanskota och höft där jag har ont sen tidigare ☹

   Gilla

 2. kabajsa 18 december, 2018 / 11:58

  Men hurrududu hur skulle det vara om du höll dig på fötterna, nu tycker jag att du ramlat färdigt ❤

  Gilla

  • lotta 18 december, 2018 / 12:29

   Måste va född med 2 vänsterfötter🤔

   Gilla

   • livsglimtar 18 december, 2018 / 13:55

    Ja, något sånt måste det vara. Ta dig hem och lägg dig i lugn och ro.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.