Natten som gick

Det var svårt att hitta ett läge som funkade i o med att hela kroppen har fått en sättning,  och min redan innan onda kropp mådde inte bättre av detta fall. Tack och lov har vi sängar som man kan höja och sänka huvud och fotända på, så till slut somnade jag i alla fall. Vaknade mitt i natten av att min bandage hade lossnat så jag satte dit det igen för säkerhets skull.

Nu på morgonen hade bara en liten droppe blod kommit på kudden. Jag låter allt torka ordentligt under dagen så att jag sen kan tvätta bort allt blod i håret för ikväll ska jag på julbord/show med tjejerna och jag skiter i om det syns , men det känns ju trevligare om det röda är borta. Kalle skjutsar dit mig och hämtar hem mig, så jag behöver ju inte röra på mig direkt mycket. Vet inte ens vad jag ska ha på mig ikväll, men det löser sig.

Jag har väldigt ont i musklerna i halsen och nacken, men ingen huvudvärk. Höger käke gör ont och rygg/höft och svans gör ont som fan, men men, det går över om 100 år.

Idag har Kalle och jag 29-årig bröllopsdag  , men vi har varit ihop i 41 år . Nästan lite omodernt haha

2 reaktioner på ”Natten som gick

  1. Jassan 19 december, 2018 / 10:50

    Stackars dig…. att du ska behöva ha så ont överallt.
    Men wow! 41 år….. ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.