Nu blev det för nära egna familjen >: (

Jag vill först säga att Malin mår fysiskt bra.

Men igår då hon kom hem från jobbet och kliver ur hissen så möts hon av 2 killar som säger Hej och försvinner ner. Malin bor högst upp på 8:e våningen. Först efter dom har försvunnit upptäcker hon att dom har börjat bryta upp hennes dörr . Det gick inte att låsa upp dörren, så där stod hon. Skärrad , förtvivlad och ensam får hon börja ringa polisen, låssmed och fastighetsskötaren och så fick hon kontakta sitt försäkringsbolag. Hon fick hjälp att provisoriskt fixa dörren med ett bleck , men den är skev och vind så hon har beställt en säkerhetsdörr, men känner stor oro och obehag , så nu stannar hon hemma till detta är ordnat. Det är ju jul så vi får hoppas dom kan fixa det ändå snabbt.

Varför händer detta. Jo bl a är det Post Nord som envisas med att hänga brev som är för stora att gå ner i brevlådan på dörren så det talar om för tjuven att ingen är hemma. Malin har länge bråkat med Post Nord om detta för om brevet är för stort så ska dom skicka en avi att det finns brev att hämta på utlämningsställe. Men de är lata så det bara fortsätter hänga på dörrar. Nu hände alltså det som inte fick hända så nu blir det krig !!

Jag är bara glad att grabbarna försvann och inte slog ner Malin, att de inte hade hunnit komma in i lägenheten utan höll på att bryta upp dörren så Malin kom i rätt sekund för att dom skulle avbryta vad dom höll på med. Det var tur att hon inte hann se vad de hade gjort förrän de var borta för annars hade det nog slutat väldigt annorlunda. 

Huset är kodat och har en sk Aptusbricka att öppna porten med, men det hjälper tydligen inte. 

Jag ringde Malin direkt då jag kom hem från trevligt julbord på Kärleksudden och då hade hon kommit in och hennes arbetskompis hade kommit till henne med mat och moraliskt stöd ❤ 

Jag minns känslan då någon hade börjat bryta upp min dörr på 70-talet. Jag bodde på nedre botten så de hade uppenbarligen blivit störda av någon för de hade inte kommit in. Det blev polis och bleck på dörren, men det var jäkligt obehagligt.

***

Jag var då på ett trevligt julbord igår med duktiga sångare och lite revyaktigt mellan . Maten är jag som vanligt inte mycket för, men jag gick pga showen så jag var nöjd . Fick fin julklapp av Jenny också ❤  1 flaska glöggbubbel ( intressant ) en fin julgrupp och presentkort hos min egen frisör Sara ( undrar om jag törs gå till henne nu när jag har blekt håret själv 😛  ) 

Hur mår jag idag då? Jo tack, dan efter dan så är det ondare än ondast, så idag blir det inte många knop här. Det är som med träningsvärk. Nacken är värst idag för showen höll till mest uppe på ett bord så jag fick sitta och böja nacken för att se nåt. Så här i efterhand…det hade varit bättre om jag hade satt mig längre ifrån, men men.

 

 

En reaktion på ”Nu blev det för nära egna familjen >: (

 1. Jassan 20 december, 2018 / 09:11

  Men hu!!!! Så otäckt. Stackars Malin. Att det finns folk som är så fräcka…bara går in sådär mitt på dagen o ska bryta upp en dörr. Vem som helst hade ju kunnat komma o se dom? Men hon hade en bra dörr haha.
  Jag har köpt mig ett eget bläck o satt dit på både min dörr o mammas dörr.
  Men här kan man ju slå sönder ett fönster o så är man ju inne.
  Hu…..blir rädd nu.

  Bra att du mår bättre o att du hade kul. Kramis

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.