Jag kan ju inte elda upp det ljuset ju

Detta tomteljus fick jag av Emil förra julen. Jag tycker det är så himla synd att elda upp det ❤20181226_204754

Idag har jag försökt mig på att städa lite. Jag skurade av badrummet/toan och jisses vad matt jag är. Tog en promenad till soptunnan också och sen sov jag som en klubbad efter det. Vi har skjutit upp våran jul ytterligare, för det känns inge bra då vi är så här trötta. Dagarna går åt till mycket sömn, grannen har fått lunginflammation, och det vill vi verkligen inte få så vi tar det så lugnt vi bara kan här hemma. Julklapparna ligger bra där dom ligger så länge. 

*****

Idag läste jag att dom har gjort mätningar på grundvattennivån och här i Norrtälje är det fortfarande kritiskt låga nivåer så man uppmanar till fortsatt sparsamhet , speciellt vi med egna brunnar 😦  Det är oroande för om brunnen sinar blir det jobbigt , men vi sparar så gott vi kan. 

Snart….. 🙂  ❤ 

målade katter4

 

En reaktion på ”Jag kan ju inte elda upp det ljuset ju

  1. Jassan 27 december, 2018 / 20:13

    Nää, den får du inte elda upp!
    Men oj sicken härlig bild på katt i sommargräs. ❤

    Ja ni får ta det lugnt så ni inte blir mer sjuka nu.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.