Äntligen kom svaret ..

..från doktorn angående röntgen jag gjorde den 27 november

Jag har beställt ny tid för jag fick inte veta allt jag ville.

Jag hade ingen artros i höften, men benpålagringar på utsidan av lårbenet där muskelfäste sitter för flera muskler till lårbenet . Där är det vanligt att man får inflammation och så blir det ärrbildning i form av benpålagring. Det är enbart mina besvär som avgör om man skall gå vidare med detta för det är inget farligt. 

Ja jag har ju rätt så mycket besvär och smärta på utsidan av höften , ända ner i foten och i ländryggen som det inte stod nånting om alls,så jag vill veta vad jag ska göra eller om dom kan göra nåt åt det.

Så syns en uttalad ledförslitning på inre ledskålen av bägge knän vilket förklarar varför jag har så förbannat ont . Jag ska ringa sjukgymnasten för att anmäla mig till artrosskola och om inte det hjälper kan dom operera in konstgjort led i knäna och det vill jag ju väldigt gärna slippa . 

Jag har nu en stark sporre att lyckas gå ner de där förbannade överviktskilona, för jag vet ju att övervikt inte hjälper knäna till bättre mående. Enda sättet för mig att lyckas med det är LCHF så jag får ge mig själv en spark i ändan helt enkelt. Promenerar gör jag ju en hel del eftersom jag inte har körkort så det är ju bra, men vissa dagar gör det mer ont än andra att gå. Trappor är inte kul att gå i någon dag. 

Få se vad doktorn säger när jag pratar med honom om höften. Kanske kan räcka med att avlägsna benpålagringen som troligen trycker på musklerna som ger smärtan i ben/ fot/ rygg

*****

Nästan 14000 abonnenter saknar fortfarande el här, men fler och fler får tillbaks strömmen nu så snart är detta ett minne blott. Det är ju tur i oturen att det inte är svinkallt ute utan håller sig runt nollan och lite plus till o med. Hade det varit 20 minus så hade läget varit väldigt mycket allvarligare för många hus där ledninger kunnat frysa sönder mm..

Trevlig helg 

 

 

 

3 reaktioner på ”Äntligen kom svaret ..

 1. Jassan 5 januari, 2019 / 10:22

  Du är så duktig och drivande. 😀

  Gilla

  • lotta 5 januari, 2019 / 10:39

   Det är bara jobbiga jävlar som får hjälp och jag är en sån 👿👿😂.

   Gillad av 1 person

   • Jassan 5 januari, 2019 / 20:29

    Haha, ja du har nog lite rätt i det där. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.