Nu har vädret lugnat ner sig..

.. så nu hoppas vi det får vara lugnt så att killarna kan få jobba färdigt i skogarna med lite trevligare förutsättningar.

Det har blivit väldigt många fler strömavbrott senaste dygnet, men här var det lugnt. Kalle stannade hemma igår för att dom varnade för snöstorm och elände, och jag bytte dag att jobba till idag istället. Det är jag glad för eftersom jag skulle gå en del mellan salonger och mina leder mår som sämst i det väder som igår var.

Det regnade hela dagen och på eftermiddan gick det över i snö, men nån storm blev det inte tack o lov. Vi fick ca 2 cm blötsnö och det räckte säkert för att ställa till det för grabbarna som jobbar med att få ordning på träd och elledningar .

De som bor ute på öarna kommer att få vänta till slutet på januari innan dom får ström stackarna, men alla andra kommer visst få tillbaks strömmen inom nåt dygn. 

*****

Nu har det redan gått en dryg vecka in i januari. Tiden går så fort att man knappt hinner med :O

Undrar hur 2019 kommer bli runt om i världen, både politiskt och klimatmässigt. Kommer Sverige få ordning på all kriminalitet och terror som har flyttat hit? Kommer våra politiker våga sätta hårt mot hårt och kommer straffen bli hårda och kommer vi utvisa de som inte har här att göra?

Kommer vädret fortsätta ställa till det? 2015 2016 2017 2018 = hetaste åren sedan mätningen började på 1800-talet skrämmer i alla fall mig

4 reaktioner på ”Nu har vädret lugnat ner sig..

 1. kabajsa 9 januari, 2019 / 07:00

  Jag tycker det är dax att lägga pengar och tid på att ta hand om den planet vi bor på istället för att lägga MASSA pengar på att försöka hitta en annan planet… Jag tror att mycket av klimatförändringarna beror på all skit som skickas ut i rymden….

  Gilla

  • lotta 9 januari, 2019 / 13:24

   Håller med !!! Risken är att det är för sent att få ordning på det, och moder jord visa vem som är starkast överallt och det är skitläskigt. Vi lämnar över ett sargat klot till våra efterlevande och det känns så där 😦

   Gilla

 2. Jassan 9 januari, 2019 / 13:23

  Inget blir bättre längre…
  Politikerna kommer inte kunna fixa nåt…. 😦

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.