Jag kan ju bara fundera…

…på om min läkare som helt plötsligt har slutat har fått provision på läkemedel. 

Han var väldigt noga med att tala om för mig att han fyllde i att min kolesterolmedicin Crestor INTE fick bytas  för han hävdade att ersättningar inte innehåller EXAKT samma beståndsdelar, vilket kunde göra att jag fick samma biverkningar som jag hade haft med min första medicin som heter Simvastatin . Jag trodde ju på honom så klart, för jag vågade inte riskera att knappt kunna gå  eller sova igen. Mina värden skjuter i skyhöga höjden utan medicin och eftersom vi är en hjärtfamilj, vågar jag inte utmana ödet och strunta i medicinen fast många säger att höga värden inte är farligt. Tror det beror sig på vad man har för ärftlighet. 

Nåväl, nu har jag ju en ny läkare eftersom min läkare plötsligt var borta.

Han fyller i att medicinen får bytas till ett annat märke och på apoteket frågade dom om jag kunde tänka mig att byta. Det är samma medicin med samma beståndsdelar men ett annat märke och den jag har använt kostar 800 kr medan denna kostar 70 kr. Det var en jäkla skillnad det, och dom lovade dyrt och heligt att det är exakt samma och jag kommer inte få några biverkningar eftersom jag inte får det av Crestor .  Jag blir misstänksam när jag hör det,  för jag tror då att Dr Alf hade samarbete med Crestor, precis som jag tror att läkaren Charlotte på Bergshamra vårdcentral hade samarbete med både morfinleverantör och simvastatinleverantör, för hon blev skitförbannad när jag hade slutat självmant med först simvastatin efter att ha läst om fruktansvärt smärtsamma biverkningar som stämde 100% med mina ,och nån månad senare kunde jag sluta med all morfin ( 3 olika) pga att jag inte hade ont längre. Hennes provision frös väl inne då. Hon borde ju ha blivit glad för min skull.

 Jag har just tittat på dokumentären om Avici . Appropå läkare som skriver ut en sjuhelvetes massa mediciner , förmodligen helt i onödan, så var han ett av deras offer med 12 olika mediciner under en period.

Jag hade en arbetskompis på kabelfirman som hade en farmor som råkade ut för en trafikolycka har jag för mig att det var. Henne proppade dom i en jäkla massa mediciner så hon blev en zombie som bara var. Farfar blev mer och mer förtvivlad över att hans livskamrat var en skugga av sitt forna jag så han tog själv beslutet att ta bort all medicin, för han klarade inte av att se henne så där ( hon kunde inte göra något själv) så då fick hon hellre somna in. Vips så blev hon mer och mer pigg och till slut var hon som vanligt igen efter en kort tid. Livsglad som hon alltid varit och hon var i 70-årsåldern så hon hade många år kvar att leva. Läkarna kliade sig i huvvet och fattade ingenting.

Ja detta är mina tankar om det hela.

*****

Sen funderar jag på hur Vattenfall jobbar. Oss ska dom då inte få lura, men det står att vi använt nästan ingen ström den 2:a då vi fick avbrott 02.03 men sen lika mycket el den 3:e och 4:e januari som efterkommande dagar då vi fick strömmen tillbaks , fast vi hade strömlöst till lunchtid den 4:e . Detta ska kollas upp må ni tro ! 

Då blir jag : 

 

 

 

 

En reaktion på ”Jag kan ju bara fundera…

  1. Jassan 10 januari, 2019 / 13:25

    Allt handlar om pengar Lotta. Precis allt. Alla vill bara ha och ha och gärna ännu mer.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.