Snön förstörde..

…. taket på kaningården 😦  Först kom det 50 cm snö och sen frös den till is vilket är svårt att få bort och det väger ju en väldans massa kilon, så takkonstruktionen gav vika. 

Nu ska det bli regn och flera plusgrader i helgen, så nu hoppas jag att det snart blir lättare för kaningården och så poröst att vi kan få bort det mesta av snön innan nästa snöväder kommer, för det lär bli fler omgångar innan våren gör sitt intåg.

Det har blivit blött , halt och smutsigt nu . Våran grusväg är skridskobana så det gäller att hålla tungan rätt i mun så jag slipper fler vurpor. Men tack vare mina Icebugs så går det bra 🙂 Det är en känga jag verkligen kan rekommendera .

 

När jag pratar i telefon måste jag alltid sitta och kluttra. Detta blev kvällens klutter då jag pratade med dottern 😉

 

 

 

En reaktion på ”Snön förstörde..

  1. Jassan 8 februari, 2019 / 20:44

    Snön förstör mitt nät i kattgården också….det får man laga till våren sen.
    Men åh så söt kanin!! ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.