Det fick bli …

…synundersökning och ett par nya glasögon, för de skulle inte bli billigt att laga och dessutom inte alls säkert att det skulle bli bra för dom måste löda och då blir det silverfärgat som dom kanske kunde färga …. alltså skulle dom troligen få byta till nya likadana som kostade osv osv.

Dessutom visade synundersökningen att mitt vänsteröga hade ändrat sig en del så det var dags i alla fall. Mina gamla är från januari 2017 visade det sig så det är drygt 2 år sen jag bytte. Tiden går ju rätt fort om man så säger.

Så räknade hon och priset hamnade på 4500 . Jag hostade till  och sa hoppsan !! måste det bli så dyrt?? Om du vill ha det enklaste glaset så blir det billigare. Det glaset är också ett  mycket bra glas sa hon. Ja men då får du räkna på det sa jag. Då blidde det 2300 istället, varav bågen kostar 1395, så det var ju OK . Ja så får det bli, för det är väldigt mycket pengar det också sa jag. Ja du kommer inte bli besviken sa hon.Det fick bli dessa denna gång. Lite rundare än de jag har. Jag har limmat ihop de trasiga så länge, men det släpper lite då och då. 5 mars får jag mina nya. 

Idag var det regnigt och då är det hopplöst läge i lederna så nu ska det bli skönt att få vila knäna ett par dagar. Jag mötte Zeyno då jag var på väg till Flygfyren för att hämta ett paket. Hon frågade om hon skulle hämta bilen och skjutsa mig då hon vet att jag har ont. Nej oh nej sa jag, det behöver du inte. Men då jag var på väg ut från ICA med paketet, vem kom där om inte Zeyno . Då hade hon hämtat bilen i alla fall för att skjutsa mig till busstation. Alltså hur go får man vara ❤ ❤ Tusen tack ❤

Det blev ca 5-6 km promenader idag så nu blir det vila ett par dagar så knäna och höften får lite lugn och ro. 

 

5 reaktioner på ”Det fick bli …

 1. kabajsa 19 februari, 2019 / 17:06

  Shit vilka billiga glasögon du får, mina gick på lite över 8000 sist. Så klaga inte…..

  Gilla

  • lotta 19 februari, 2019 / 19:12

   Jag klagar inte… Men beställer du med extra allt eller? Specsavers ?

   Gilla

 2. kabajsa 20 februari, 2019 / 07:41

  Nae inte extra allt. Gjorde tabben denna gång och gick till vår lokala optiker, Man ska ju handla lokalt… inte nöjd nkan jag säga. Så nästa gång blir det specsavers igen. Har du enkelslipade ?

  Gilla

  • lotta 20 februari, 2019 / 13:21

   Ok. Vi har Specsavers, Smarteyes, Synoptik, Synskärparn och Synsam inne i Norrtälje centrum , Synoptik tog nästan 8000 för några år sen, men då lurade dom på mig bästa glaset mm vilket är helt onödigt. Jag har progresiva
   Nu får jag glas + reflexbehandling för 1000 kr och så kostade bågen 1395. Kunde tagit bågar för 395, 595, 795 men hittade inga jag trivdes med . Sen finns det ju dyrare och dyrare också, men det behöver inte jag.

   Gilla

 3. lotta 20 februari, 2019 / 13:22

  Å synundersökning bjuder dom på

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.