Åkte till Stockholm …

…närmare bestämt Fridhemsplan idag för att spela bort lite pengar på Bingo med Carina. Vi vann ingenting, men vi hade vinstpengar från Lotto som vi har samlat ihop så vi förlorade ju ingenting heller kan man ju säga hehe 😉

Jag slogs av hur mycket utryckningar det var både till och från Fridhemsplan. Polissirener och Ambulanssirener åt alla håll och kanter inne i stan. Skrämmande ! Jag är ju inte van att vara i storstan nuförtiden så ni som är där hela tiden kanske inte reagerar på det på samma sätt. 

Jag tittade på dokumentären om Svartenbrant i torsdags som fortsätter imorgon . Tänk vad ”spännande” det var när han härjade som värst. Men då var det ju inte så många som var livsfarliga så det blev spaltmetrar i pressen. Nu händer det värre grejer flera ggr per dygn runt om i Sverige så man reagerar knappt om det inte händer i närområdet. Man bara läser en liten notis och bläddrar vidare. 

Nu är det skönt soffhäng resten av kvällen. 

 

 

 

 

 

En reaktion på ”Åkte till Stockholm …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.